Advertisement

United matkustaa West Hamin vieraaksi – vierasvoittoa lapulle

Torstain ainoassa valioliigaottelussa sarjakakkonen Manchester United matkustaa sarjassa viidentenätoista olevan West Hamin vieraaksi London Stadiumille.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen aiemmin. Valioliigan avauskierroksella United oli Old Traffordilla tyly isäntä nujertamalla kovin odotuksin kauteen lähteneen West Hamin peräti 4-0.

Viime kierroksella West Ham haki upean 2-0 -vierasvoiton Leicesteristä, jonka myötä myös sarjapaikka varmistui. Joukkueen itseluottamus nousi taatusti tuosta ottelusta ja joukkue saa pelata kaksi viimeistä otteluaan kotiyleisönsä edessä ilman paineita.

Manchester United puolestaan kärsi viime perjantaina nolon 1-0 -vierastappion Brightonille. Lukemat jopa mairittelevat Unitedia joka oli tuossa ottelussa umpisurkea. Ainakaan huonommin joukkue ei voi torstain iltaottelussa pelata.

United saa sairastuvalta takaisin kaksi tärkeää pelaajaa, kun Alexis Sanchez ja Phil Jones ovat jälleen pelikunnossa. Joukkueen ykköshyökkääjä Romelu Lukaku on edelleen sivussa. Vime ottelussa avauskokoonpanossa olleen Marouane Fellaini pelikunto on vielä arvoitus.

West Hamin sairaslistalla riittää tungosta. Lontoolaisilta sivussa ovat Javier Hernandez, Michail Antonio, James Collins, Winston Reid, Pedro Obiang sekä Sam Byram. Maalivahti Joe Hartin ja West Hamin vuoden pelaajaksi valitun Marco Arnautovicin pelaaminen ottelussa on epävarmaa.

Vetovihje:

West Ham- Manchester United 2 (1.82 Betsson, 1.73 Veikkaus)

Ensimmäisenä 2 maalia – Manchester United (2.01 Betsson)

United on varmasti sisuuntunut viime viikkoisesta nöyryytyksestä. Sanchezin kokoonpanoon paluun myötä myös Jose Mourinholla on hyökkäyksessä enemmän palapelin palasia käytettävissään. West Hamin lukuisat poissaolot kääntävät pelin selvästi vierasjoukkueen eduksi. Myös viime kierroksella varmistunut sarjapaikka saattaa olla tuonut liikaa hyvänolontunnetta pelaajille. Edelliset kolme keskinäistä ottelua United on voittanut yhteismaalein 10-1, enkä usko Unitedissa flopanneen David Moyesin löytävän tälläkään kertaa lääkkeitä punaisten paholaisten kaatoon.

Ottelu käynnistyy torstai-iltana kello 21.45 Suomen aikaa.