Advertisement

Wolves vierailee Old Traffordilla – jatkuuko Manchester Unitedin hyvä vire?

Valioliiga jatkuu lauantaina kahdeksan ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisimpiin otteluihin kuuluu ehdottomasti Manchester Unitedin ja sarjanousija Wolvesin kohtaaminen Old Traffordilla.

Manchester United ja etenkin manageri Jose Mourinho ovat saaneet alkukauden aikana paljon rapaa niskaansa. United voitti kauden kolmesta ensimmäisestä valioliigaottelustaan vain yhden, mutta on sittemmin kairannut kaksi tärkeää vierasvoittoa putkeen.

Keskiviikkona joukkue aloitti eurotaipaleensa vierasottelulla Young Boysia vastaan. Myös tästä ottelusta joukkue onnistui nappaamaan voiton, joten kaikki kilpailut mukaanlukien peräkkäisiä voittoja joukkueella on jo kolme.

United ei ole pelannut Old Traffordilla lähes kuukauteen, joten paluu kotistadionille antaa pelaajille varmasti extralatauksen otteluun.

Helppoa ottelua ei kuitenkaan manchesterilaisjoukkueelle ole tiedossa, sillä vieraaksi saapuva Wolves on ollut viime aikoina todella kovassa vireessä.

Wolves on pelannut Valioliigassa kolme peliä putkeen ilman tappioita ja ainoa pistemenetys tuli Manchester Cityä vastaan. Joukkue on puolustanut alkukauden aikana erittäin tiiviisti ja pitänyt vastustajat pois vaarallisilta maalipaikoilta.

Portugalilaismanageri Santo Espirito on onnistunut muokkaamaan joukkueen pelityyliä vastustajien mukaan, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisella taktiikalla sarjanousija lähtee haastamaan Manchester Unitedia.

Joukkueet ovat kohdanneet Valioliigassa viimeksi kaudella 2011-2012, jolloin United oli täysin suvereeni voittaen kotonaan 4-1 ja vieraissa peräti 5-0. Mielenkiintoinen tilastofakta on se, että Unitedin oikeana laitapuolustajana edelleen pelaava Antonio Valencia teki kyseisissä otteluissa yhteensä yhden maalin ja antoi peräti viisi maaliin johtanutta syöttöä!

Unitedin kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Marcos Rojo, Phil Jones sekä Ander Herrera. Pelikiellon takia katsomon puolella ovat Nemanja Matic sekä Marcus Rashford.

Wolvesin poissaolijoiden lista on huomattavasti lyhyempi, sillä sivussa on ainoastaan Ivan Cavaleiro.

Ottelu käynnistyy Old Traffordilla lauantaina kello 17.00.