Advertisement

TPS-vahti siirtyy Chelsean riveihin!

Vasta 16-vuotias TPS-vahti Lucas Bergström siirtyy valioliigaseura Chelsean nuorisoakatemiaan. Pargas IF:n kasvatti oli antamassa näyttöjä lontoolaisseuralle ja sai otteillaan vakuutettua suurseuran. TPS ja Chelsea ovat jo päässeet sopuun kaikista siirtoon liittyvistä yksityiskohdista ja Bergström on viime viikon lopulla liittynyt lontoolaisseuran vahvuuteen.

”Pituus ja koko ovat vahvuuksiani ja sitä kautta myös keskitykset ja blokkitorjunnat, mutta fysiikkaa ja koordinaatiota täytyy erityisesti kehittää. Haluan tehdä töitä urani eteen ja kehittyä koko ajan paremmaksi ja paremmaksi maalivahdiksi. On hienoa saada tällainen mahdollisuus ja päästä aivan sinne jalkapallon huippumaailmaan mukaan, Bergström sanoi siirron varmistuttua FC TPS:n verkkosivuilla.

TPS:n maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen kuvailee ex-suojattiaan seuraavanlaisesti: ’Kyse on erittäin lahjakkaasta maalivahdista, olen tuntenut hänet nyt kolme ja puoli vuotta. Lucas on nykyaikainen maalivahti, eli hyvä avaamaan peliä ja hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Hän on samalla erittäin kokonaisvaltainen maalivahti.’

Suomalainen jalkapalloagentti Sami Salonen kertoi, että Bergströmistä oli kiinnostunut useampikin seura Valioliigasta.

”Lucaksesta oli kiinnostunut useampikin Englannin Valioliigaseura. On hieno juttu, että suomalaispelaajilla on vientiä myös maailman suurimpiin seuraorganisaatioihin. Yleensäkin kiinnostus suomalaisia pelaajia kohtaan on noussut, Salonen sanoi.