Advertisement

Southampton haastaa Manchester Unitedin lauantain iltaottelussa

Lauantain valioliigakierroksen iltaottelussa Southampton saa vieraakseen Manchester Unitedin

Illan kotijoukkue Southampton on ollut alkukauden suurin pettymys. Jo viime kaudella alkanut rämpiminen on saanut jatkoa myös kuluvalla kaudella. Soton on sarjassa toiseksi viimeisenä, tasapisteissä sarjajumbo Fulhamin kanssa.

Southampton on voittanut Valioliigassa viimeksi tasan kolme kuukautta sitten, kun joukkue haki täydet sarjapisteet Crystal Palacen kotikentältä. Tuo on myös joukkueen ainut voitto tältä kaudelta.

Southampton pelasi alkuviikolla Carabao Cupin rästipelinsä Leicesteriä vastaan. Leicester voitti ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen, mutta Southampton pelasi ottelussa pirteästi. Se antaa joukkueelle varmasti uskoa paremmasta huomisesta.

Sarjassa seitsemäntenä oleva Manchester United on ollut Sotonin tavoin alkukauden suurimpia pettymyksiä. Viime kauden kakkossijan myötä joukkueen piti kuulua hallitsevan mestarin Cityn pahimpiin haastajiin, mutta toisin kävi. Kautta on takana vasta kolmannes, ja ero kärkeen on repsahtanut jo 14 pisteeseen. Mestaruusjuna on jo mennyt, eikä Mestarien liigaan oikeuttava TOP-4 -sijoituskaan näytä tällä hetkellä todennäköiseltä.

United on pelannut maaottelutauon jälkeen todella tahmeasti. Viime viikonloppuna joukkue nyhjäsi maalittoman tasapelin kotikentällään Crystal Palacen kanssa, ja alkuviikolla piskuinen sveitsiläisseura Young Boys kaatui Marouane Fellainin maalilla vasta ottelun lisäajalla. Joukkueen peliesitykset molemmissa otteluissa olivat todella heikkoja.

United joutuu tekemään illalla täyden päivätyön, jotta elintärkeät kolme sarjapistettä matkaavat joukkueen mukana Manchesteriin.

Viime kaudella vastaava ottelu päättyi Unitedin 1-0 -voittoon. Kauden toinen kohtaaminen Old Traffordilla päättyi maalittomaan 0-0 -tasapeliin.

Southamptonilta sivussa illan ottelusta ovat hyökkääjät Shane Long sekä Danny Ings. Selkävaivojen takia sivussa harjoituksista koko viikon olleen Ryan Bertrandin pelikunto selviää vasta ottelun alla.

Manchester Unitedin poissaolijoiden listalta löytyvät Matteo Darmian, Marcos Rojo, Victor Lindelöf sekä Alexis Sanchez.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!