Advertisement

Tottenham ja Burnley kohtaavat Wembleyllä

Valioliigalauantain kello 17 alkavassa ottelussa Tottenham saa vieraakseen Sean Dychen manageroiman Burnleyn.

Sarjan kolmantena oleva Tottenham on pelannut varsin mallikkaan alkukauden ja roikkuu mestaruustaistossa mukana. Spursin sijoitusta sarjassa voidaan pitää jopa pienoisena yllätyksenä, sillä joukkue on kärsinyt pitkin kautta pahasta loukkaantumissumasta. Hiljalleen sairastupa on tyhjenemään päin, joten vain aika näyttää, kuinka korkealle Spurs tällä kaudella voi yltää.

Spurs-manageri Mauricio Pochettino haluaa joukkueensa jatkavan hyvää virettään myös lauantaina Burnleya vastaan.


“Meidän on pelattava Burnleya vastaan, kuten me pelasimme Barcelonaa vastaan, tämä on haaste, Pochettino sanoi.

“Tapa jolla aiomme lähestyä peliä on avainasemassa. Meidän on otettava peli samalla tavoin kuin Barcelonassa, samalla motivoinnilla ja samalla energialla. Kolme pistettä, jotka meidän on voitettava, ovat yhtä tärkeitä kuin Barcelonaa tai muita joukkueita vastaan.

“Olen enemmän motivoinut pelata Burnleya vastaan ​​kuin aiemmissa peleissä, koska yritämme vähentää Liverpoolin ja Manchester Cityn välistä etäisyyttä. Olemme menossa pelaamaan kolmesta erittäin tärkeästä pisteestä.

Vierasjoukkue Burnley majailee sarjataulukossa sijalla 17, eli nipin napin putoamisviivan paremmalla puolella. Viime kauden sensaatiojoukkueella on ollut vaikea alkukausi, mutta viime kierroksella Burnley onnistui nappaamaan tärkeän 1-0 -kotivoiton Brightonia vastaan.

Viime kaudella joukkueiden vastaava ottelu Wembleyllä päättyi 1-1 -tasapeliin. Tuolloin Tottenham oli pitkään voitossa kiinni, mutta lisäajan toisella minuutilla Chris Wood onnistui tuomaan vieraat tasoihin.

Tottenhamilta sivussa ottelusta ovat Mousa Dembele sekä Victor Wanyama. Serge Aurierin, Juan Foythin, Davinson Sanchezin sekä Kieran Trippierin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Burnleyltä sivussa ovat Nick Pope, Stephen Ward sekä Steven Defour.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!