Advertisement

Wolves haastaa kotikentällään Liverpoolin

Valioliigan 18 ottelukierros pyörähtää käyntiin tänä iltana, kun Liverpool matkustaa Molineux Stadiumille Wolvesin vieraaksi.

Sarjanousija Wolves on pelannut yllättävänkin hyvän alkukauden ja etenkin joulukuussa joukkueen pelaaminen on ollut vakuuttavaa. Wolves on voittanut kaikki kolme joulukuussa pelaamaansa ottelua ja noussut sarjataulukossa jo sijalle seitsemän.

Wolves on ollut tällä kaudella ilkeä vastustaja TOP-6 -joukkueille. Kotikentällään joukkue voitti Chelsean, pelasi Manchester Cityn kanssa tasan ja kärsi niukan 3-2 -tappion Tottenhamille. Vieraissa se onnistui raapimaan tasapelipisteen niin Arsenalia kuin myös Manchester Unitedia vastaan.

Wolvesilla on mahdollisuudet taistella myös Liverpoolia vastaan sarjapisteistä, mutta Wolves-manageri Nuno Espirito Santo tiedostaa vastustajan olevan pahimmasta mahdollisesta päästä.

”Meiltä vaaditaan paljon. Se on suuri haaste fantastista joukkuetta vastaan, jolla on fantastisia pelaajia ja fantastinen manageri, Wolves-manageri Nuno kertoi torstain lehdistötilaisuudessa.

Sarjakärki Liverpoolin meno ei tunnu hyytyvän. Joukkue jatkaa edelleen tappiottomana Valioliigan kärjessä, kun lähes puolet kaudesta on pelattu. Viime viikonloppuna Liverpool nujersi vakuuttavan esityksen päätteeksi Manchester Unitedin 3-1 -lukemin, ja nappasi jo viidennen voittonsa joulukuussa.

Liverpool-manageri Jurgen Klopp ei odota ottelusta kuitenkaan läpihuutojuttua.

”He ovat todella vahvoja. Meidän on mentävä sinne ja oltava parhaimmillaan. He tekevät todella hyvää työtä, Klopp kehui Wolvesia.

”Näin City-pelin. Tietenkin City oli parempi ja oli epäonninen maalissa, jonka Wolvesin teki, sillä se oli käsimaali. Mutta tapa, jolla he puolustuvat joukkueena tuossa ottelussa, oli todella vaikuttava.

Wolves pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä sivussa on ainoastaan portugalilaishyökkääjä Diogo Jota.

Liverpoolilta sivussa ottelusta ovat puolustajat Joe Gomez ja Joel Matip sekä keskikenttäpelaaja Alex Oxlade-Chamberlain. Laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa.

Wolvesin ja Liverpoolin välinen valioliigakamppailu alkaa tänä iltana kello 22. Ottelua voit seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!