Advertisement

Crystal Palace haastaa Manchester Cityn

Manchester City ja Crystal Palace ottavat toisistaan mittaa Etihadilla tänään.

City joutui luopumaan sarjan kärkipaikasta pari viikkoa takaperin, kun Chelsea aiheutti manchesterilaisille kauden avaustappion. Tilanne mestaruustaiston suhteen onkin nyt todella mielenkiintoinen, sillä Liverpool on osoittanut taistelevansa ihan tosissaan mestaruudesta. Lisäksi Liverpool voitti eilen illalla Wolvesin vieraissa lukemin 2-0, joten kärkikaksikon piste-ero venyi jo neljään pisteeseen.

City lähtee peliin suurena suosikkina, eikä kotijoukkueelle kelpaa ottelusta kuin täydet kolme pistettä. City-manageri Pep Guardiola pitää kuitenkin Palacea vaikeana vastustajana.

”Heillä on laadukkaita pelaajia. Kaikilla pelaajilla on laatua ja heillä on uskomaton, kokenut manageri, Guardiola kehaisi lehdistötilaisuudessa.

Vierasjoukkue Crystal Palace löytyy sarjataulukosta sijalta 15. Roy Hodgsonin valmentama joukkue on hieman piristynyt joulukuussa ja onnistunut voittamaan kaksi ottelua neljästä. Vieraissa joukkueella on ollut kuitenkin erittäin vaikeaa, sillä Palace on napannut edellisestä kuudesta vierasottelustaan vain yhden pisteen. Tilastot tuskin kaunistuvat tänään, kun vastaan asettuu sarjan kovin kotijoukkue.

”Se on yksi niistä 38 pelistä, joista tiedämme, että meidän täytyy pelata äärirajoilla, ja se on yksi vaikeimmista otteluista valmistautua, koska tiedämme, että pelaamme ​​tällaista hyvää joukkuetta vastaan, Hodgson sanoi lehdistötilaisuudessa.

Manchester Cityltä sivussa ottelusta ovat Claudio Bravo, Vincent Kompany, Eliaquim Mangala, Benjamin Mendy sekä David Silva.

Vierasjoukkueen ainoa varma poissaolija on belgialaishyökkääjä Christian Benteke. Wayne Hennesseyn ja Cheikhou Kouyaten pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa.

Manchester Cityn ja Crystal Palacen välinen ottelu pyörähtää Etihadilla käyntiin tänään kello 17. Ottelua voit seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!