Advertisement

Liverpool-hyökkääjä siirtyy Bournemouthiin monivuotisella sopimuksella

Liverpool-hyökkääjä Dominic Solanke siirtyy Bournemouthin riveihin monivuotisella sopimuksella. Seurat eivät julkistaneet siirtosummaa, mutta BBC:n mukaan Liverpool sai englantilaishyökkääjästä 19 miljoonaa puntaa.

Solanke siirtyi Liverpooliin kesällä 2017 Chelseasta ja sai debyyttikaudellaan hyvin vastuuta merseysidelaisseurassa pelaten 21 valioliigaottelua sekä neljä Mestarien liigan ottelua. Tällä kaudella Solanke ei enää mahtunut Jurgen Kloppin suunnitelmiin eikä hän pelannut seuran edustusjoukkueessa kertaakaan.

Bournemouth-manageri Eddie Howe oli luonnollisesti tyytyväinen lahjakkaan englantilaishyökkääjän liittymisestä seuraan.

”Dominic on teknisesti lahjakas, hyvin urheilullinen ja hänellä on fyysinen profiili, joka antaa meille jotakin erilaista hyökkäysosastoon, Howe sanoi Bournemouthin verkkosivuilla.

”Hän on suoriutunut erittäin hyvin Englannin paidassa eri ikäryhmissä. Hänessä on valtavasti potentiaalia, ja olen todella innoissani mahdollisuudesta työskennellä hänen kanssaan.”

Myös Bournemouthin toimitusjohtaja Neill Blake hehkutti siirtoa.

”Olen iloinen siitä, että olemme onnistuneet varmistamaan, että yksi maan parhaista nuorista hyökkääjistä liittyy joukkueeseen.

”Dominic on fantastinen lahjakkuus, jolla on valtava tulevaisuus, ja hän tarjoaa meille suurta kilpailua viimeiselle kolmannekselle.”

Solanke oli aiemmin tällä viikolla solmimassa lainasopimusta Crystal Palacen kanssa, mutta siirto kariutui pelaajan heikkoon fyysiseen kuntoon.