Advertisement

Jose Mourinhosta seuraava Arsenal-manageri?

Kuva: TT, Dave Thompson

ESPN FC:n lähteiden mukaan Jose Mourinho olisi kiinnostunut Arsenalin managerin tehtävistä, mikäli Unai Emery saisi potkut.

Toista kautta Arsenalia valmentavan Emeryn palli on alkanut heilua, sillä kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla. Espanjalaisluotsin sopimus on voimassa kesään 2021 asti, mutta ei olisi suuri yllätys, mikäli sopimus purettaisiin sitä ennen.


56-vuotias Mourinho on asunut Lontoossa sen jälkeen, kun hän sai joulukuussa 2018 potkut Manchester Unitedista. Portugalilaisluotsi on työskennellyt viime aikoina jalkapalloasiantuntijana sekä Sky Sportsilla että beINSPORTS:lla.

Mourinho bongattiin viime torstaina Emiratesin katsomosta, kun Arsenal kukisti Eurooppa-liigan ottelussa Guimaraesin maalein 3-2. Tykkimiesten kaksi viimeistä maalia teki Nicolas Pepe, jonka Mourinho olisi halunnut hankkia Manchester Unitediin.

Mourinho on Manchester Unitedin lisäksi valmentanut valioliigaseuroista myös Chelseaa. Portugalilaisluotsia houkuttelee pokaalin voittaminen kolmessa eri valioliigaseurassa, johon ei ole pystynyt yksikään manageri aiemmin.