Advertisement

Manchester United kiinnostunut hankkimaan ranskalaiskeskikenttäpelaajan riveihinsä

Kesän siirtohuhut jylläävät normaalia kiivaammin koronaviruksen aiheuttaman pelitauon ansiosta. Varsinkin Manchester United on ollut huhujen keskipisteenä, kun seuran ranskalaistähti Paul Pogban jatko seurassa on epävarmaa. Saul Niguezia on povattu todennäköisimmäksi korvaajaksi keskikaistalle Pogban lähdön toteutuessa, mutta uusimpien tietojen mukaan seura olisi valmistelemassa tarjousta Bayern Münchenin ranskalaiskeskikenttä Corentin Tolissosta.

Tolisson peliaika Saksan mestarin riveissä on jäänyt kuluneen kauden aikana vähäiseksi, kun loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet 25-vuotiaan paluuta terävimmälle huipulle. Tälläkin hetkellä 2018 maailmanmestaruuden voittanut Tolisso on palautumassa nilkkaleikkauksesta.

Huhujen mukaan saksalaisseura hylkäsi Man Unitedin lainatarjouksen ranskalaisesta tammikuun siirtoikkunan aikana. Kuitenkin kesän aikana Bayern saattaa olla kiinnostunut myymään keskikenttäpelaajansa rahoittaakseen Man City -laituri Leroy Sanen mahdollisen siirron seuraan.


Transfermarktin mukaan Tolisson markkina-arvo on noin 25 miljoonaa euroa. Ranskalainen on esiintynyt kuluvalla kaudella Bundesliigassa yhteensä 13 kertaa, joissa hän on iskenyt yhden maalin sekä tarjoillut kaksi maalisyöttöä.