Advertisement

Man City ilmoittautui mukaan kilpailuun Kai Havertzista – hintapyyntö 70 miljoonaa puntaa

Bayer Leverkusenissa upeaa kautta pelaava Kai Havertz on kesän siirtomarkkinoiden kuumimpia nimiä. 20-vuotiaan saksalaisen perässä on tietojen mukaan Valioliigaseuroista ainakin Man United, Liverpool ja Chelsea. Uusimpien raporttien mukaan myös Pep Guardiolan Man City on osoittanut kiinnostuksesta saksalaista kohtaan.

Manchester Cityn tarkoituksena on etsiä tulevaksi kaudeksi korvaaja David Silvalle, joka todennäköisesti siirtyy manchesterilaisseurasta pois kauden päätyttyä. Havertzin pelipaikka ja pelityyli mukailee espanjalaisen vastaavaa, joskin saksalaisnuorukainen on hieman ahnaampi laukomaan ja tekemään maaleja. Havertz onkin osunut tällä kaudella saksalaisseuran paidassa puiden väliin jo 12 kertaa, jonka lisäksi maalisyöttöjä on kertynyt 8 kappaletta.

Leverkusenin arvioi pelaajansa 100:n miljoonan punnan arvoiseksi, mutta koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia hintapyyntö saattaa tippua 70:een miljoonaan puntaan. Monet kokeneemmat pelaajat ovat kuitenkin ilmaisseet mielipiteensä siitä, että siirto Valioliigaan tulisi liian aikaisin hänen uransa kannalta. Muun muassa Leverkusenista Valioliigaan uransa aikana siirtynyt Dimitar Berbatov kehotti nuorukaista kehittämään itseään ja kasvattamaan itseluottamusta Bundesliigan puolella vielä parin kauden ajan.