Advertisement

Arsenalin loukkaantuneiden lista sai täydennystä – Leno todennäköisesti sivussa pitkään

Arsenalin paluu Valioliigaviheriöille ole mennyt suunnitelmien mukaan. Joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa sarjan jatkumisen jälkeen ja lauantainen 2-1 shokkitappio Brightonille ei ollut ainoa huolenaihe Mikel Artetalle. Saksalaismaalivahti Bernd Leno jouduttiin vaihtamaan pois kentältä polvivamman vuoksi ja todennäköistä on, että huili tulee olemaan erittäin pitkä.

Joidenkin lähteiden mukaan vamman paranemiseen voi mennä jopa vuoden päivät, mutta Arsenal ei ole vielä vahvistanut vamman laatua ja odotettua paranemisaikaa. Lenon lisäksi Arsenalin tuoreiden loukkaantuneiden listalta löytyy Pablo Mari sekä Granit Xhaka, jotka loukkaantuivat keskiviikkoisessa Man City -ottelussa.

Lenon virkaveljet ovatkin esittäneet tukensa sosiaalisen median puolella ja Arsenalin kakkosvahti Emiliano Martinez kertoi olevansa erittäin pahoillaan Lenon puolesta, vaikka loukkaantuminen avaa hänelle mahdollisuuden esiintyä Arsenal-paidassa loppukauden ajan.


”Kun kuulut maalivahtien joukkoon, et halua nähdä virkaveljiesi loukkaantuvan, koska niin voi käydä kenelle tahansa. Me treenaamme joka päivä yhdessä ja olemme todella läheisiä. Meillä on jopa oma WhatsApp -ryhmä, jossa on vain minä, Bernd ja Matt Macey. Tämä on kova pala minullekin.”

“Toivon hänelle nopeaa toipumista. Jos hänen täytyy olla sivussa loppukauden ajan, minä ja Matt yritämme tehdä mahdollisimman paljon töitä, jotta voimme paikata hänen poissaolonsa mahdollisimman hyvin.”