Advertisement

Aaron Wan-Bissaka sivuun maajoukkuepeleistä – Manchester Unitedin loukkaantumistilanne alkaa olla jälleen huolestuttava

Kuva: TT, Paul Greenwood

Manchester Unitediin kesällä siirtyneen Aaron Wan-Bissakan alkukausi uudessa seurassa on ollut hyvä. 21-vuotias englantilaispuolustaja on pelannut kaikissa neljässä valioliigaottelussa täydet minuutit ja ollut manchesterilaisseuran parhaimmistoa.

Englannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgatelta ei ollut selvästikkään jäänyt huomaamatta nuorukaisen hyvät peliesitykset, sillä Wan-Bissaka sai elokuun lopussa ensimmäisen A-maajoukkuekutsun.

Wan-Bissakan maajoukkuedebyyttiä ei kuitenkaan tulla näkemään tällä viikolla pelattavissa EM-karsintaotteluissa, sillä ”spider” -lempinimen saanut englantilainen on joutunut jäämään sivuun maajoukkuepeleistä selkävaivojen vuoksi.

Manchester Unitedin jo ennestään vaikean alkukauden yllä leijuu nyt entistä enemmän mustia pilviä, sillä myös Paul Pogba jättäytyi pois Ranskan EM-karsintaotteluista loukkaantumisen vuoksi.

Kaksikon lisäksi loukkaantuneiden listalta löytyy jo ennestään mm. Luke Shaw ja Anthony Martial, jotka kuuluvat Manchester Unitedin avauskokoonpanon pelaajiin.