Advertisement

Adam Lallanan seuraava osoite jo selvillä? Brighton hyvin lähellä pelaajan allekirjoitusta

Liverpoolin mestaruusrosterista on varmistunut ensimmäiset lähtijät kauden päätteeksi. Jo pitkään penkkimiehen roolissa ollut Adam Lallana varmisti lopullisesti lähtevänsä seurasta, kun hän kommentoi haastattelussa aikaisemmin viikolla odottavansa paluuta Anfieldille tulevalla kaudella. Lallana siirtyi seuraan Southamptonista vuonna 2014 ja edusti Liverpoolia kuuden kauden ajan. Lallanan sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kauden jälkeen.

”On epäonnista, koska en saa todellista mahdollisuutta hyvästellä seuraa. Mutta olen aika varma, että palaan Anfieldille metsästämään kolmea pistettä heidän kustannuksellaan.”

”Olen varma, että he toivottavat minut lämpimästi tervetulleeksi ja olisi hienoa päästä hyvästelemään kunnolla. Uskon, että niin tapahtuu jossain vaiheessa ensi kaudella.”

Lallana jätti myöskin tunteikkaat jäähyväiset Liverpool-perheelle Instagramin puolella.

https://www.instagram.com/p/CDCMfnonI5I/

32-vuotiasta keskikentän maestroa onkin pyöritetty monissa huhuissa, mutta monet lähteet ovat kertoneet Brightonin olevan lähimpänä allekirjoitusta. Sopimuksen pituudeksi on arvioitu kolme vuotta ja luvattu peliaika sarjapaikan säilyttäneessä joukkueessa houkuttelee uran ehtoopuolella olevaa pelimiestä huomattavasti.