Advertisement

Agentti uskoo: Gareth Bale jatkaa Spursissa lainapestinsä jälkeenkin yhden asian toteutuessa

Walesin jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja Gareth Bale teki viime viikolla paluun Tottenhamiin vuoden mittaisella lainasopimuksella.

31-vuotias Bale pelasi Tottenhamissa vuosien 2007-2013 aikana yhteensä 203 ottelua, ennen 100 miljoonan euron siirtoaan Real Madridiin.

Bale oli suuressa roolissa Real Madridin voittaessa Mestarien liigan neljästi 2010-luvulla, mutta kahden viime kauden aikana hän ajautui joukkueessa koirankoppiin. Bale ei saanut peliaikaa, eikä enää nauttinut olostaan Madridissa. Viime vuosien aikana hän on noussut otsikoihin ainoastaan negatiivisessa valossa.

Nyt Bale saa kuitenkin uralleen uuden alun, tutussa seurassa. Vaikka kyseessä on vain vuoden mittainen lainapesti, on walesilaistähden agentti Jonathan Barnett varma siitä, että asioiden mennessä hyvin Bale nähtäisiin Pohjois-Lontoossa myös ensi kaudella.

– Olen varma, että jos asiat todella sujuisivat hyvin, meillä ei olisi mitään ongelmaa (hänen Spurs-sopimuksen pidentämisestä), Barnett kertoi BBC:lle.

– Tämä on seura, jossa hän haluaa pelata. En näe mitään ongelmia, jos hän haluaa jatkaa seurassa toisenkin vuoden.

– Toivottavasti aihe (paluusta Madridiin) ei nouse esiin. Olen varma, että hän menestyy hyvin Tottenhamissa, haluaa pysyä seurassa, ja se tulee olemaan yksinkertainen kauppa toteuttaa.

Tottenham kertoi viime viikolla Balen kärsivän polvivammasta, josta hänen odotetaan toipuvan pelikuntoon lokakuun maajoukkuetauon jälkeen.