Advertisement

Agentti: Zlatanilla paljon tarjouksia

Manchester Unitedin hyökkääjätähdellä Zlatan Ibrahimovicilla on pöydällä paljon tarjouksia erilaisista joukkueista ja paikoista, ainakin jos hänen agenttiaan Mino Raiolaa on uskominen. Päätöksiä ruotsalaiskärjen tulevaisuuden suhteen ei kuitenkaan ole toistaiseksi tehty suuntaan eikä toiseen.

35-vuotiaan Ibrahimovicin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesäkuun lopussa. United on tiettävästi tarjonnut miehelle jatkoa, mutta ainakaan vielä osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

”Pitää paikkansa, että puhumme Manchester Unitedin kanssa ja katsomme mitä he ajattelevat ja pitävätkö he häntä sopivassa arvossa”, Raiola kommentoi BBC Sportin mukaan.

Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitediin ilmaissiirrolla Paris Saint-Germainista viime kesänä. Hän kirjoitti seuran kanssa vain yhden vuoden sopimuksen, mutta ammuttuaan kauden aikana kaikissa kilpailuissa yhteensä 28 maalia, on herättänyt manageri José Mourinhon kiinnostuksen jatkosta myös tulevaisuudessa. Ibrahimovic oli seuran paras maalintekijä Valioliigassa 17 osumallaan. Seuraavaksi eniten maaleja teki viiden täysosuman keskikenttämies Juan Mata, eli ruotsalaisen arvo Unitedin hyökkäyspelille oli valtaisa.

Kausi päättyi Ibrahimovicin osalta kuitenkin vakavaan polvivammaan huhtikuussa, seitsemän kierrosta ennen kauden päättymistä. Tuo vamma yhdistettynä siihen faktaan, että Ibrahimovic täyttää lokakuussa jo 36 vuotta, herättää hieman huolia siitä, pystyykö Zlatan vielä nousemaan takaisin huipputasolle. Agentti Raiola luonnollisesti uskoo Ibrahimovicin kuntoutuvan vammastaan ensi kaudeksi täysin, joskin elokuussa koittava Valioliigan alku saattaa tulla liian aikaisin. Jatko Manchester Unitedissa on kuitenkin edelleen mahdollinen.

”Missä tahansa hän iskee maaleja hän on onnellinen ja toivottavasti hänen seuransa on myös”, Raiola kommentoi.

https://www.youtube.com/watch?v=hQosmi_rLbE