Agüeron polvi vihoittelee vieläkin – ”Tarvitsen lisää aikaa päästäkseni kuntoon”

Manchester Cityn hyökkääjä Sergio Agüero kertoo polvivammansa vihoittelevan vieläkin. Seuran historian paras maalintekijä kertoo tarvitsevansa vielä aikaa päästäkseen täyteen kuntoon. Kauden alla polvileikkaukseen joutunut argentiinalainen on esiintynyt taivaansinisten paidassa vain kuusi kertaa kuluneen kauden aikana ja eikä Agüero ole pystynyt pelaamaan täysiä minuutteja yhdessäkään ottelussa. Maalejakin on syntynyt kuudessa kamppailussa vain yksi.

32-vuotias pelimies esiintyi tiistaisessa 1-1-tasapelissä West Bromwichia vastaan vain 15 minuutin ajan ja joutui jättämään harjoitukset väliin Southampton-kamppailun alla vihoittelevan polvensa takia. Agüeron mukaan tilanne on haastava ja hän työskentelee rajusti päästäkseen täyteen kuntoon.

”Tilanne on vaikea. Välillä polveni tuntuu hyvältä ja joskus vähän huonolta. Teen kaikkeni auttaakseni fysioteraputteja ja lääkintähenkilökuntaa, jotta saisimme polveni parempaan kuntoon.”

”Tarvitsen vielä vähän aikaa, mutta tulin takaisin edellisen viikon aikana. Toivoisin olevani parhaimmillani kentällä. Nyt tarvitsen kuitenkin aikaa, mutta kausi on onneksi pitkä.”

Man City on aloittanut kautensa maaliteon suhteen heikoiten Pep Guardiolan alaisuudessa. Maaleja on syntynyt 12. Valioliigaotteluun vain 18 kappaletta, kun edellisillä kausilla vastaava lukema samassa vaiheessa 35 ja 40 maalin välillä. Argentiinalainen uskoo kuitenkin Cityn taistelevan mestaruudesta maalinteko-ongelmista huolimatta.

”Uskomme aina, että voimme taistella mestaruudesta. Valioliigassa voit kahdella voitolla olla lähellä kärkisijoja.”

”Meidän täytyy pysyä rauhallisina ja pelata samalla tavalla kuin ennenkin, koska Cityn taistelee aina mestaruudesta. Aina.”

Man Cityn urakka Valioliigassa jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa Southamptonin St. Mary’s Stadiumilla. Ottelu alkaa 17:00 Suomen aikaa.