Ajax jatkaa vakuuttavia otteita Mestarien liigassa

Tottenham ja Ajax iskivät eilen yhteen Tottenham Hotspur -stadiumilla Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa. Tottenham joutui lähtemään otteluun melkoisen siipirikkoisena, sillä hyökkäyksestä joukkueelta puuttui sekä Harry Kane, että Son Heung-min. Ajax näytti jälleen voimansa ja pelasi erittäin loistavan ottelun hakiessaan tärkeällä vierasmaalilla höystetyn 0-1 voiton Donny Van de Beekin 15. minuutin kohdalle tekemällä osumalla.

Tappion lisäksi Tottenham sai lisää jobin postia, kun luottotoppari Jan Verthongen loukkaantui ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Verthongen ja Toby Alderweireld nousivat molemmat pääpalloon ja Verthongen iski kasvonsa topparikaverinsa takaraivoon. Tuloksena Verthongenin nenän varsi aukesi. Pelaaja yritettiin laittaa vielä kentälle, mutta belgialainen käveli hyvin nopeasti vaihtoon ja hänet jouduttiin lopulta kantamaan pukuhuoneisiin, kun hänen jalkansa pettivät alta.

Ottelun jälkeen joukkueiden managerit olivat luonnollisesti hyvin erilaisissa tunnelmissa.

”Ensimmäisellä puoliajalla me emme aloittaneet kovin hyvin. Ajax pelasi paremmalla energialla ja se oli meille hyvin vaikeaa. Se johtui meidän energiamme puutteesta”, Mauricio Pochettino kertoi.

”Toisella puoliajalla saimme heitä perääntymään ja samalla luotua paikkoja. Se oli hyvin tasainen ottelu toisella puoliajalla. Me olemme yhä elossa. ottelupari on vain 1-0. Meidän on uskottava, että voimme mennä Amsterdamiin ja voittaa ottelu siellä.”

Ajaxin manageri Erik ten Hag oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa suoritukseen.

”Tottenhamin voittaminen heidän kotonaan 1-0 on uskomaton tulos. Meidän on otettava opiksemme tämän iltaisesta ja ensi viikolla ratkaistava ottelupari.”

”Tämä oli loistava tulos. Me voitimme ja olemme tyytyväisiä. Olemme kuitenkin vasta puolimatkassa. Jos haluamme mennä finaaliin, meidän on parannettava. Haluamme pelata joka päivä paremmin ja paremmin.”

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!