Advertisement

Ajaxin manageri vahvisti tähtipelaajan siirron Valioliigaan: “Odotin tämän siirron tapahtuvan jo vuosi tai kaksi aiemmin”

Kuva: TT, Andrew Surma

Chelsea on päässyt sopuun Ajaxin laitahyökkääjä Hakim Ziyechin hankinnasta. Marokon maajoukkuepelaaja tulee siirtymään kesällä lontoolaisseuraan noin 38 miljoonan punnan kaupassa.

26-vuotias Ziyech on pelannut edelliset neljä kautta Ajaxissa ja tehnyt kovaa jälkeä. Viime kaudella Ziyech oli isossa roolissa, kun Ajax eteni Mestarien liigassa sensaatiomaisesti aina välieriin asti.


Ajaxin päävalmentaja Erik ten Hag vahvisti Ziyechin siirron keskiviikkona.

“Ziyech Chelseaan? Kyllä, siirto oli vireillä jo pitkään ja odotimme sen tapahtuvan jo aiemmin”, Ten Hag sanoi Fox Sportsille.

“Minä todella odotin tämän siirron tapahtuvan jo vuosi tai kaksi aiemmin. Joka kerta, kun siirtoikkuna meni umpeen, ajattelin: ‘Vau, hän jäi jälleen!’. Nyt olemme iloisia siitä, että saamme pitää hänet vielä kauden loppuun saakka.”

Ziyech on pelannut tällä kaudella Hollannin Eredivisienissä ja Mestarien liigassa yhteensä 24 ottelua, joissa hän on tehnyt kahdeksan maalia ja antanut peräti 18 maalisyöttöä.