Advertisement

Alavireinen Bournemouth isännöi Higuainin vahvistamaa Chelseaa

Valioliigan 24 ottelukierros pelataan päätökseen keskiviikko-iltana, kun vuorossa on neljä ottelua. Yksi otteluista pelataan Vitality Stadiumilla, jossa Bournemouth saa vieraakseen Chelsean.

Sarjan keskikastiin kuuluva Bournemouth aloitti kauden erittäin vahvasti, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä heikommin joukkue on pelannut. Eddie Howen miehistö on voittanut lokakuun jälkeen pelatuista 13 ottelusta vain kolme, ja edellisen viiden ottelun otannalla joukkue on kuntopuntarin toiseksi viimeisenä. Puolustuspää on vuotanut viime aikoina kuin seula ja omissa on soinut peräti 14 kertaa edellisen viiden ottelun aikana. Bournemouthin hyvän alkukauden ansiosta huolta putoamisesta ei enää ole, mutta nykyisellä vireellä joukkueen sarjasijoitus ei tule päätä huimaamaan.

Neljännellä sijalla majaileva Chelsea on pelannut viime aikoina hyvin vaihtelevasti. Tammikuussa lontoolaiset ovat menettäneet pisteitä niin Sotonille kuin Arsenalille, mutta viime viikko oli joukkueelta varsin mallikas. Torstaina Chelsea jyräsi Liigacupin finaaliin kukistamalla Tottenhamin rangaistuspotkukilpailussa, ja sunnuntaina Sheffield Wednesday oli Stamford Bridgellä pelkkä suupala isännille.

Maurizio Sarri sai viime viikolla myös haluamansa vahvistuksen hyökkäyspäähän, kun Gonzalo Higuain siirtyi Milanosta Lontooseen. Higuain teki debyyttinsä Chelsea-nutussa jo sunnuntain FA Cupin ottelussa, mutta keskiviikkona edessä on argentiinalaishyökkääjän ensiesiintyminen valioliigaviheriöillä.

Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella jo kahdesti. Chelsea on ollut molemmissa Stamford Bridgellä pelatuissa otteluissa parempi voittaen pelit 2-0 ja 1-0 -lukemin. Nyt Bournemouthilla on kuitenkin kotietu, joka tasaa joukkueiden välistä tasoeroa hieman.

Bournemouthilta sivussa ottelusta ovat puolustaja Simon Francis, keskikenttäpelaaja Lewis Cook sekä hyökkääjä Dominic Solanke. Chelsea pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!