Advertisement

Alavireisesti harjoituskaudella pelannut Liverpool leireilee Ranskassa – Klopp: ”Koko kauden tärkein viikko”

Kuva: TT, Ewan Bootman

Mestarien liigan voittoa viime kauden päätteeksi juhlineella Liverpoolilla ei ole sujunut kesän harjoitusottelut kovinkaan kummoisesti. Heinäkuun alussa merseysidelaisjoukkue kaatoi divarijoukkueet Tranmeren ja Bradfordin selvin lukemin, mutta neljästä viimeisimmästä ottelusta Euroopan huippujoukkueita vastaan ei ole irronnut voiton voittoa.

Liverpool kärsi tappiot Dortmundille, Sevillalle sekä Napolille ja pelasi Sportingin kanssa tasapelin. Poolin manageri Jurgen Klopp ei ole kuitenkaan huolissaan tuloksista vaan uskoo joukkueen parantavan heti kun tosipelit alkavat.

Pool leireilee tällä viikolla Ranskan Evianissa, jossa joukkue pelaa keskiviikkona kesän viimeisen harjoitusottelunsa Lyonia vastaan. Tulevana sunnuntaina alkaa jo tosipelit, kun Community Shieldissä vastaan asettuu hallitseva valioliigamestari Manchester City.

Klopp korostaa joukkueen viimeisen harjoitusleirin merkitystä ja pitää viikkoa koko kauden tärkeimpänä.

”Se on erittäin tärkeä ja odotamme sitä”, Klopp sanoi.

”Hyvät tulokset harjoituskaudella auttavat kasvattamaan itseluottamusta, mutta se ei ole tärkein asia.

”Tärkein asia on rakentaa fyysisiä ominaisuuksia pitkää kautta varten, koska meidän on pitkälti valmistauduttava vain peleihin. Harjoitteluun ei ole paljon aikaa.

”Meille on ollut kokoajan selvää, että Evianin leiriviikko on koko kauden tärkein viikko.”

Samalla saksalaismanageri vahvisti, että joukkueen avainpelaajat Alisson, Roberto Firmino sekä Mohamed Salah ovat kaikki mukana Evianin leirillä. Sadio Mane tekee paluun joukkueeseen ensi viikolla.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!