Advertisement

Alexander-Arnoldin mukaan Traore on yksi vaikeimmista vastustajista – ”En ole tuntenut oloani ikinä niin voimattomaksi”

Pohjevammasta toipuva Trent Alexander-Arnold on nuoresta iästään huolimatta kokenut jo paljon Liverpoolin takalinjoilla. 22-vuotias on päässyt haastamaan jalkapallomaailman parhaimmistoa niin Valioliigan kuin Mestareiden Liigan puolella.

Vaikkakin nuorukainen on pelannut Lionel Messiä ja muita huippupelaajia vastaan, yksi vaikeimmista vastustajista löytyy erittäin läheltä. Nimittäin Adama Traore on aiheuttanut Alexander-Arnoldille kiireisiä iltapuhteita kamppailuissa Wolverhamptonia vastaan.

Laitapuolustaja kokosi Goalin haastattelussa ”unelmapelaajaansa” eli kokosi eri huippupelaajien parhaita ominaisuuksia, mitkä yhdessä tuottaisivat haastateltavan mielestä täydellisen pelaajan. Alexander-Arnold tiesi saman tien vastauksen, kun kohdalle tuli nopeus ja liike.

”Adama Traore, helposti! On lähestulkoon epäinhimillistä, kuinka hän vaihtaa suuntaa ja lähtee liikkeelle. En ole ikinä tuntenut oloani niin voimattomaksi ketään toista vastaan.”

“Ihmiset ovat välillä nopeampia kuin sinä, se on väistämätöntä, mutta kun ennakoit tarpeeksi ja annat itsellesi sillä etumatkaa, olet yleensä hyvin mukana juoksukilpailussa.”

“Mutta hänen kanssaan on hyvin vähän tehtävissä. Hän on vielä kaiken lisäksi todella vahva.”

“Muistan viime kaudelta matsin Anfieldilla heitä vastaan. Hän vain kääntyi, kiihdytti ja oli sen jälkeen ulottumattomissa. En ole kokenut vastaavaa aikaisemmin.”

Traore iski edelliskaudella kuusi maalia ja tarjoili 12 maalisyöttöä muodostaen vaarallisen kaksikon yhdessä Raul Jimenezin kanssa. Traore on kuitenkin kuluneella kaudella pelannut täydet 90 minuuttia vain kahdesti ja tehoja ei ole syntynyt. Nuno Espirito Santo on peluuttanut Pedro Netoa Traoren sijasta avauksessa ja ottanut espanjalaiskiiturin vaihdosta sisään Valioliigassa.