Advertisement

Alexis Sanchez avautui ongelmistaan Manchester Unitedissa – kertoi halunneensa lähteä seurasta jo ensimmäisten harjoitusten jälkeen!

Chileläishyökkääjä Alexis Sanchez siirtyi Manchester Unitediin kovin odotuksin tammikuussa 2018, mutta aika manchesterilaisseurassa oli kaikkea muuta kuin onnistunut.

31-vuotias Sanchez pelasi ManUssa yhteensä vain 45 ottelua, joissa maaliverkko heilui ainoastaan viidesti. Chileläinen oli muutamaa väläytystä lukuunottamatta Manchesterissa vietettyjen vuosien aikana kuin varjo itsestään.

Sanchez avautui torstaina Instagram-tilillään julkaisemassaan videossaan joukkueen sisäisistä ongelmista, joiden piikkiin hän laittoi huonot peliesityksensä. Hyökkääjän mukaan manchesterilaisseurassa oli niin huono ilmapiiri, että hän oli valmis palaamaan Arsenaliin jo ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

”Hyväksyin tilaisuuden siirtyä Unitediin. Se tuntui houkuttelevalta ja minulle hyvältä valinnalta. Mutta en kysynyt tietoja siitä, mitä seuran sisällä tapahtui”, Sanchez kertoi.

”Joskus on asioita, joita et ymmärrä ennen kuin pääset sinne. Muistan ensimmäiset harjoitukset, jonka aikana tajusin monia asioita.”

”Harjoitusten jälkeen menin kotiin ja sanoin perheelleni ja agentilleni ’ettekö te voisi purkaa sopimustani, jotta voisin palata Arsenaliin?’ He nauroivat minulle, vaikka sanoin että jokin oli pielessä, eikä siirto vaikuttanut hyvältä.”

”Mutta olin jo allekirjoittanut sopimukseni ja olin jo siellä. Muutaman ensimmäisen kuukauden aikana minulla oli sama tunne. Emme olleet sillä hetkellä yhtenäinen joukkue.”

Sanchez pelasi viime kauden lainalla Interissä. Kauden päätteksi ManU luopui hänestä ilmaiseksi ja chileläinen solmi Interin kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

https://www.instagram.com/tv/CEsLFWBFifK/?igshid=111dz5xy3bdda