Alexis Sanchez häikäisi – United päätti jenkkikiertueensa voittoon

Manchester United pelasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jenkkikiertueensa viimeisen ottelun Miamissa. Vastassa oli Real Madrid, joka on hallinnut viime vuosien aikana Mestarien liigaa täysin suvereenisti.

Jose Mourinho marssitti kentälle parhaan mahdollisen miehistönsä mitä hänellä oli käytettävissään. Real Madrid puolestaan antoi useammalle nuorelle pelaajalle mahdollisuuden, mutta avauksesta löytyi kuitenkin myös Gareth Bale ja Karim Benzema. Realin avauksessa mielenkiintoisin nimi oli vasta 18-vuotias Vinicius Junior, joka teki ottelussa debyyttinsä Los Blancosin riveissä.

United aloitti ottelun vahvasti ja joukkueen pelaaminen näytti ensimmäistä kertaa harjoituskiertueen aikana hyvältä. Ottelun avausmaali näki päivänsä 18.peliminuutilla, kun lähtökuopissa olevan Matteo Darmianin loistava syöttö oikeasta laidasta tavoitti Alexis Sanchezin maalin edestä. Chileläinen ei tästä paikasta erehtynyt ja vei joukkueensa 1-0 -johtoon.

Toista maalia ei tarvinnut kauaa odotella, sillä vain yhdeksän minuuttia myöhemmin United onnistui maalinteossa uudelleen. Sanchez pudotti päällään Juan Matalta saaman keskityspallon taustalta juosseelle Ander Herreralle, joka viimeisteli vasemmalla jalallaan pallon ohi Real-vahti Francisco Casillan.

Avauspuolikkaalla nähtiin vielä yksi maali, kun Realin ranskalaishyökkääjä Karim Benzema kavensi pelin lähietäisyydeltä lisäajan viimeisillä sekunneilla. Tauolle mentiin Unitedin 2-1 -johdossa.

Toinen puoliaika oli Real Madridin suvereenia hallintaa. United oli lähes koko toisen puoliajan hätää kärsimässä, mutta lukuisista huippupaikoista huolimatta maaleja ei enää nähty ja United onnistui säilyttämään johtoasemansa päätösvihellykseen asti.

Ottelun paras pelaaja oli eittämättä Alexis Sanchez joka oli mukana molemmissa Unitedin maaleissa. Maalin ja maalisyötön lisäksi chileläinen teki kentällä uskomattoman paljon töitä. Etenkin ottelun toisella puoliajalla Sanchezin työmoraali oli korkealla tasolla, kun hän antoi jatkuvasti painetta Realin pelaajiin ja juoksi kentällä kuin ravihevonen konsanaan.

Sanchezin lisäksi ottelussa edukseen esiintyivät virheettömästi pelannut Fred, sekä Unitedin jenkkikiertueella lähes jokaisessa ottelussa edukseen esiintyneet Juan Mata ja Ander Herrera.

United avaa Valioliigakautensa ensi viikon perjantaina, kun Leicester saapuu vieraaksi Old Traffordille. Tuota ottelua ennen United kohtaa vielä harjoitusottelussa Bayern Munchenin. Ottelu pelataan Allianz Areenalla sunnuntaina kello 21.15 alkaen.