Advertisement

Alexis Sanchez: Manchester United suurin Englannissa

Manchester Unitediin siirtynyt Alexis Sanchez kertoo uuden seuransa olevan suurin seura Englannissa. Hän oli lähellä siirtyä seuraan jo Sir Alex Fergusonin valmennuskaudella, mutta tuolloin siirto ei kuitenkaan vielä toteutunut. Sanchez sai seuran legendaarisen numeron seitsemän selkäänsä. Numerolla ovat pelanneet seurassa muun muassa Cristiano Ronaldo, David Beckham sekä Eric Cantona.

29-vuotiaasta chileläisestä tuli maansa ensimmäinen Unitedissa pelannut pelaaja ja hän pitää tätä suurena kunniana.

”Manchester Unitedissa pelaaminen on ollut unelmani pikkupojasta lähtien. En sano tätä vain siksi, että olen nyt täällä”, Sanchez kertoi seuran MUTV:lle. Kommentti on kuultu lähes jokaisen pelaajan suusta tämän saapuessa uuteen seuraan, mutta chileläisen kohdalla lause saattaa hyvinkin pitää jopa paikkansa.


”Sanoin aina pienenä, että haluaisin pelata Unitedissa. Juttelin kerran Sir Alex Fergusonin kanssa asiasta. Juttelimme noin 20 minuuttia ja kerroin hänelle, että minun unelmani on pelata Manchester Unitedissa.”

”Seura on hyvin massiivinen ja todella vahva. Nyt kun katson seuran logoa, hiukseni nousevat pystyyn. Se on todella voimakas tunne. United on suurin seura Englannissa.”

Sanchez oli hyvin lähellä siirtymistä Manchester Cityyn, mutta Unitedin tultua mukaan kisaan pelaajasta, kohde vaihtui nopeasti Unitediin. Sanchezin saapuminen ei tiedä välttämättä kovin hyvää seuran omalle kasvatille Marcus Rashfordille, joka joutuu nyt taistelemaan Sanchezin sekä Anthony Martialin kanssa vasemman laidan hyökkääjän paikasta. On toki mahdollista, että chileläinen tulee aiheuttamaan päänvaivaa myös Romelu Lukakulle kärjessä. Sanchezin pelipaikka Unitedissa jää nähtäväksi, mutta penkille häntä ei varmasti hankittu istumaan.