Advertisement

Alexis Sanchez odottaa itseltään enemmän

Manchester Unitediin tammikuussa Arsenalista siirtynyt Alexis Sanchez on saanut paljon kritiikkiä osakseen. Ura uudessa seurassa ei ole lähtenyt käyntiin odotetulla tavalla. Chileläinen ei itsekkään ole tyytyväinen otteisiinsa uudessa joukkueessa. Sanchez on onnistunut maalinteossa vain kerran. Otteluita Old Traffordilla on kertynyt jo kymmenen. Sanchez sai myös epämiellyttävää kunniaa Sevillaa vastaan pelatussa Mestarien liigan ottelussa. Tuolloin hän menetti pallon useammin, kuin kukaan muu pelaaja koko Mestarien liiga kauden aikana toistaiseksi.

”Itseltään paljon vaativana, odotan itseltäni enemmän”, Sanchez kertoi Chilen maajoukkueen lehdistötilaisuudessa Ruotsissa.

”Saavuttuani Unitediin, oli vaikea muuttaa kaikkea niin nopeasti. Epäröin jopa tänne tuloa.”


”Seuran vaihto oli hyvin äkillistä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vaihdan seuraa tammikuussa. Elämässäni on tapahtunut paljon vaikeita asioita.”

Sanchez kertoi pyytäneensä lupaa jättää Chilen harjoitusmaaottelut väliin. Pelaaja keskusteli asiasta vielä maajoukkueen kapteenin, Manchester Cityn maalivahti Claudio Bravon kanssa, jonka jälkeen Sanchez muutti mielensä.

”Olin pyytänyt lupaa jättää nämä pelit väliin. Sitten ajattelin asiaa enemmän ja juttelin Claudion kanssa. Kerroin hänelle, että meidän tulee olla yhtenäisiä.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom