Advertisement

Alexis Sanchez pohtii jo Unitedin jälkeistä aikaa – “perheeni haluaisi minun päättävän urani siellä”

Vastikään Arsenalista Manchester Unitediin siirtynyt chileläislaituri Alexis Sanchez pohtii jo aikaansa United-uran jälkeen. Alakuloisesti manchesterilaisjoukkueessa taipaleensa aloittanut Sanchez on kertonut chileläismedialle antamassaan haastattelussa haluavansa päättää pelaajauransa kotimaassaan.

29-vuotias Sanchez tunnustaa, että hän haluaisi päättää pelaajauransa Universidad de Chilen riveissä. Kyseessä on seura, jota hänen perheenjäsenensä kannattavat ja jossa Chilen kaikkien aikojen legendaarisimpiin pelaajiin kuuluva Marcelo Salas aloitti ja päätti oman uransa.

“Uskon sen olevan perheeni unelma. Nyt taivaassa oleva isäni oli Universidadin kannattaja, ja luulen totuuden olevan se, että perheeni haluaisi minun päättävän urani siellä, Sanchez totesi chileläismedialle.

“Isäni oli perheen tukipilari, ja joskus ihmiset tekevät asioita myös perheensä takia. Pelasin aiemmin Colo Colossa, ja totta puhuen se oli mahtavaa. Voitin paljon asioita heidän kanssaan, mutta uskon ihmisten ymmärtävän mahdollisen seuravaihdoksen, koska se on isäni unelma, ja jos Jumala sen minulle suo, aion täyttää sen.

Ihan hetkeen Sanchezin paluuta kotimaan kentille ei kuitenkaan vielä nähdä, sillä chileläisen sopimus Manchester Unitedin kanssa kestää kesään 2022 asti.

Sanchezin alku Jose Mourinhon alaisuudessa on ollut vaikea, sillä chileläinen on onnistunut kymmenessä pelaamassaan ottelussaan maalinteossa vain kertaalleen.