Advertisement

Alexis Sanchez sivussa 4-6 viikkoa

Manchester Unitedin loukkaantumishuolet jatkuvat. Chileläishyökkääjä Alexis Sánchez loukkasi polvensa viime viikonlopun Valioliiga-ottelussa Southamptonia vastaan ja manageri Ole Gunnar Solskjær on vahvistanut Sánchezin olevan sivussa neljästä kuuteen viikkoa.

“Se oli aika paha polvivamma, joten hän on loukkaantuneena neljästä kuuteen viikkoa”, Solskjær totesi lehdistötilaisuudessaan ennen huomista Paris Saint-Germain -ottelua. “Toivottavasti hän toipuu nopeasti.”

Sánchezin loukkaantuminen lisää huolia Manchester Unitedille, jolla niitä oli ennestään jo kyllikseen. Loukkaantuneiden listalla ovat tällä hetkellä myös Juan Mata, Jesse Lingard, Ander Herrera, Nemanja Matic, Antonio Valencia sekä Matteo Darmian. Anthony Martial on jo palaamassa loukkaantumisestaan, mutta ei kenties ole pelikunnossa vielä keskiviikon ottelussa. Lisäksi Paul Pogba on tuosta ottelusta pelikiellossa otettuaan punaisen kortin ensimmäisessä osaottelussa.

Näin merkittävillä poissaoloilla on hankalaa nähdä, kuinka Manchester United pystyisi nousemaan vieraissa 2-0 -takaa-ajoasemastaan vielä taistelemaan jatkopaikasta. Huomenna Unitedin keskikenttä saattaa hyvinkin koostua vähemmän pelanneesta kolmikosta Fred, Scott McTominay ja Andreas Pereira.