Advertisement

Alexis Sanchez vaeltaa yhä varjojen mailla – näin hurjia summia United on maksanut otteluja sekä maaleja kohden!

Chileläishyökkääjä Alexis Sanchez on ollut yksi Valioliigan pahimmista alisuorittajista sen jälkeen, kun hän tammikuussa siirtyi Manchester Unitedin riveihin.

Sanchez siirtyi 22. tammikuuta Arsenalista manchesterilaisjoukkueen riveihin neljän ja puolen vuoden mittaisella sopimuksella. Sanchez ehti pelata Arsenalin riveissä 166 ottelua, joissa syntyi peräti 80 maalia.

Sanchezin on ilmoitettu olevan Unitedin korkeiten palkattu pelaaja ja Daily Mailin mukaan chileläinen tienaa peräti 391 000 puntaa viikossa. Tämän lisäksi hänen kerrotaan tienaavan 75 000 puntaa jokaisesta pelaamastaan ottelustaan. Sanchez tienasi myös 1.1 miljoonan punnan allekirjoitusbonuksen siirryttyään Unitediin.

Sanchez tienaa siis järkyttäviä summia, vaikka hänen peliesityksensä ovat olleet vaisuja koko United-uran aikana. Seuran kannattajat ovat odottaneet chileläisen heräämistä jo pitkään, mutta hän ei ole antanut edes pienintä signaalia siitä. 29-vuotias Sanchez on näyttänyt monesti jopa huonolta pelaajalta.

Chileläinen on esiintynyt United-paidassa nyt kaikki kilpailut mukaan lukien 22 ottelussa ja on tehnyt niissä vain kolme maalia. Sanchez on myös syönyt rutkasti peliaikaa lupaavalta Anthony Martialilta, joka on chileläisen siirron myötä vaeltanut varjojen mailla.

Sanchezin viikoittainen palkka on siis 391 000 puntaa, jota hänelle on maksettu tammikuun 22. päivästä lähtien. Tuohon summaan lisätään vielä 75 000 puntaa, joka maksetaan jokaisesta ottelusta, on Sanchez täten tienannut 14.48 miljoonaa puntaa 33 viikon aikana Old Traffordilla.

Jos lukuja vielä hieman laskee lisää, niin United on maksanut Sanchezille pelaamiaan pelejä kohden noin 658 000 puntaa ja 4.83 miljoonaa puntaa per maali. Summat ovat täysin käsittämättömiä, etenkin, kun chileläisen otteet ovat olleet luokattomia.

Pitää myös ottaa huomioon se, että Sanchezin sopimusta on jäljellä vielä hieman vajaat neljä vuotta, joten United joutuu maksamaan pelaajalle näitä summia vielä pitkän tovin.

Ellei Sanchezin peliotteet parane nähdystä, pääsee hän ainakin varmuudella Unitedin historiankirjoihin – seuran ylivoimaisesti kalliimpana floppipelaajana.