Advertisement

Alexis Sanchezin pelit Manchester Unitedissa pelattu? Inter valmis maksamaan 22 miljoonaa puntaa chileläishyökkääjästä

Manchester Unitedissa pahasti flopannut Alexis Sanchez ei välttämättä palaa enää manchesterilaisseuraan. Sanchez on viettänyt kuluvan kauden lainalla italialaisseura Interissä.

Tuttosportin mukaan Inter on kesällä halukas ostamaan Sanchezin Manchester Unitedista ja maksamassa chileläisestä jopa 22 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Pelaajakaupan toteutuminen vaatii kuitenkin vielä paljon. Mikäli seurat pääsevät yhteisymmärrykseen siirrosta, tulisi Sanchezin olla valmis merkittävään palkan alennukseen.


Sanchez tienaa Manchester Unitedissa 400 000 puntaa viikossa, jonka päälle hän voi kuitata viikottain bonuksia 160 000 punnan edestä, jotka liittyvät peliaikaan ja tehoihin. Tuttosport kertoo, että mikäli Sanchez haluaa pysyvän siirron Interiin, olisi hänen oltava valmis leikkaamaan ”ainakin puolet” palkastaan. Se tarkottaisi palkan pienenemistä noin 200 000 punnalla viikossa.

Sanchez palasi pelikentille tammikuussa oltuaan kolme ja puoli kuukautta sivussa pelikentiltä loukkaantumisen vuoksi, ja on sen jälkeen pelannut jokaisessa Interin ottelussa.