Advertisement

Alexis sopeutuu yhä Manchester Unitediin

Tammikuussa Valioliigassa nähtiin eurooppalaisessa jalkapallossa melko harvinainen pelaajien vaihtokauppa, jossa Manchester Unitedissa pelannut Henrikh Mkhitaryan ja Arsenalia silloin edustanut Alexis Sánchez vaihtoivat seuroja päikseen.

Sánchezin ura Manchester Unitedissa ei ole alkanut aivan yhtä hohdokkaasti ja tehokkaasti kuin mihin Arsenalissa ehdittiin tottua. 14 ottelussa Unitedin paidassa kaikissa kilpailuissa hän on onnistunut tekemään kolme maalia. Valioliigan puolella yhdeksässä ottelussa maaliverkko on soinut kahdesti.

Selvää on, että joskus pelaajilla kestää aikansa sopeutua uuteen joukkueeseen ja erilaiseen pelitapaan. Sánchez myöntää, että hänellä itsellään on sopeutumisprosessi Unitediin yhä käynnissä. Hän toteaa myös, odotukset menestyksen suhteen ovat Unitedissa Arsenalia korkeammat.

“Täällä kaikki on hyvin erilaista”, Sánchez toteaa Unitedin verkkosivujen haastattelussa. “Mielestäni United on seura jolla on enemmän historiaa ja haluamme voittaa pokaaleja ensi kaudella. Meidän täytyy jatkaa kehittymistä. United on iso seura, johon minä edelleen yritän sopeutua ja odotan jo että pääsen antamaan ensi kaudella kaikkeni kun yritämme voittaa kaiken mahdollisen.”

Sánchez teki viime lauantaina joukkueensa ensimmäisen maalin, kun United voitti Tottenhamin lukemin 2-1 ja eteni FA Cupin finaaliin. Sánchezin mukaan esitys oli joukkueelta paras hänen aikanaan.

“Olemme erittäin onnellisia, että pääsimme finaaliin”, Sánchez jatkoi. “Mielestäni lauantain ottelu oli täydellisin, mitä olemme Unitediin littymiseni jälkeen pelanneet ja se saa minut erittäin onnelliseksi tulevaisuutta ajatellen.”