Advertisement

Alisson haluaa pelata Manchester Unitedia vastaan – kieltäytyi Kloppin tarjoamasta viikon vapaasta

Kuva: TT, Dave Thompson

Liverpool-vahti Alisson hamuaa pikaista paluuta pelikentille. Brassivahti on järjestänyt itselleen ylimääräisiä harjoituksia Liverpoolin harjoituskeskus Melwoodissa, jotta pystyisi pelaamaan maajoukkuetauon jälkeisessä valioliigaottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp antoi pelaajilleen, jotka eivät ole maajoukkuetehtävissä, viikon vapaata, mutta Alisson, joka loukkaantui kauden avausottelussa Norwichia vastaan on halunnut jäädä kuntouttamaan itseään Melwoodiin.

Alisson on saanut kuntouttaa itseään kaikessa rauhassa, sillä West Hamista kesällä Liverpooliin siirtynyt Adrian on esiintynyt vakuuttavasti merseysidelaisjoukkueen maalinsuulla.

32-vuotias espanjalaisvahti on torjunut Liverpoolille voitot jokaisesta valioliigaottelusta, joten Alissonin ei ole tarvinnut kiirehtiä paluunsa kanssa.

Alissonin lisäksi viikon vapaasta kieltäytyivät keskikenttäpelaajat Adam Lallana sekä Alex Oxlade-Chamberlain, jotka ovat jääneet tällä kaudella vähäiselle vastuulle. Kaksikolle on kuitenkin kerrottu, että heillä on luvassa suurempi rooli, kun pelitahti tiivistyy loppuvuotta kohden.