Advertisement

Alisson vihainen virheestään – “Se laittoi joukkueen vaikeaan tilanteeseen”

Liverpool voitti eilen niukasti Leicesterin 1-2. Joukkue oli jo 0-2 johdossa, mutta sitten maailman toiseksi kalleimmalle maalivahdille Alisson Beckerille sattui kardinaali munaus. Virgil Van Dijk antoi heikon syötön rangaistusalueen reunaan, johon Alisson lähti perään. Maalivahti sai pallon haltuun, mutta yritti harhauttaa Leicesterin Kelechi Iheanachon. Alisson kuitenkin epäonnistui tässä pahasti ja nigerialainen riisti pallon ja syötti sen maalin edessä odottaneelle Rachid Ghezzalille. Algerialainen teki joukkueelleen kavennusosuman, jotka lopulta jäivät myös ottelun loppunumeroiksi.

Ottelun jälkeen Alisson kertoi olevansa vihainen tekemästään virheestä. Virhe katkaisi myös kolme ottelua kestäneen nollapeliputken.

“Olen vihainen kun tein virheen ja laitoin joukkueen vaikeaan tilanteeseen”, brasilialainen kertoi ESPN Brasilialle.


“Kun henkilö tekee virheen, se vaikuttaa kaikkeen ja kaikkien on taisteltava yhdessä. Meidän on vielä parannettava, mutta tulos on ainoa, jolla on merkitystä.”

“Se oli paha virhearviointi. Tein virheen tilannetta lukiessani. En saanut kovin hyvää syöttöä ja puhuimme siitä pukuhuoneessa ja juttelin siitä myös Vigilin kanssa. Se ei ollut hyvä syöttö, mutta minun olisi pitänyt vain potkaista pallo pitkällä pois.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom