Advertisement

Alkulohkot pelataan päätökseen tänään – maalirikkaita otteluita luvassa

Jalkapallon MM-kisoissa on vuorossa viimeiset alkulohkon ottelut. Illan otteluiden jälkeen mukana on enää 16 parasta joukkuetta.

Kello 17 starttaavissa H-lohkon otteluissa riittää panosta, sillä Senegal, Kolumbia ja Japani taistelevat keskenään kahdesta jatkopaikasta. Japani kohtaa omassa ottelussaan kisojen floppijoukkue Puolan ja Senegal haastaa Kolumbian.

Iltaotteluissa panosta ei juurikaan ole. Englanti ja Belgia ovat kumpainenkin varmistaneet jatkopaikkansa ja lohkovoitto olisi enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Tunisia ja Panama puolestaan pelaavat enää maineesta ja kunniasta.

Tänään pelivalintoja löytyy kolme, joista yksi on ns. Extrakohde, joka kannattaa pelata kokoonpanojen julkaisun jälkeen.

Japani-Puola

Japani johtaa lohkoa ennen päätöskierroksen ottelua Puolaa vastaan. Joukkue tarvitsee ottelusta vähintään pisteen varmistaakseen jatkopaikkansa. Puola on jo menettänyt saumansa jatkopeleihin, mutta joukkue haluaa varmasti pestä kasvonsa kisojen päätösottelussa.

Japanin ja Puolan peliesitykset ovat kuitenkin olleet tähän mennessä kuin yö ja päivä. Japanin pelaaminen on ollut jopa yllättävän hyvää, kun taas Puolan peliesitykset ovat olleet karmeaa katseltavaa.

Uskomme, että Japani nappaa ottelusta elintärkeän voiton ja ottelussa nähdään yli 2.5 maalia. Betsson tarjoaa kohteesta kerrointa 4.8 ja pääset pelaamaan sen tästä.

Panama-Tunisia

Panaman ja Tunisian välisestä kamppailusta on lupa odottaa maaleja. Kummankin joukkueen peleissä on tähän mennessä tullut peräti kymmenen maalia kahteen otteluun.

Tunisia lähtee otteluun niukkana suosikkina, mutta Panamalla on omat saumansa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee varmasti riittämään ja suosittelemme jopa tämän ottelun katsomista ennemmin kuin Englanti-Belgia.

Pelissä tullaan näkemään yli 2.5 maalia ja suosikkina otteluun lähtevä Tunisia tulee ottelun hoitamaan. Betsson tarjoaa kohteesta kerrointa 2.8 ja pääset pelaamaan sen tästä.

Päivän extratipsi

Michy Batshuayi tekee maalin Kyllä, kerroin 3.2

Romelu Lukaku on sivussa Belgian kokoonpanosta tänään ja paikan avauksessa ottaa viime pelissä maalitilinsä avannut Batshuayi. Batshuayilla on varmasti kova halu jatkaa maalivirettään ja tänään siihen on oiva sauma. Tarjottu kerroin 3.2 on mielestäni erittäin pelikelpoinen. Pääset pelaamaan sen tästä.

Betsson tarjoaa futisjännäreille mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittä – lue lisää Betssonin riskittömästä vedosta ja mahdollisuudesta voittaa jopa 2 500 € tästä.