Advertisement

Allardyce myöntää Rooneylla olevan haasteita kovimpia vastustajia vastaan

Evertonin manageri Sam Allardyce myöntää, että seuran keskikenttäpelaajalla Wayne Rooneyllä on haastavaa kovia joukkueita vastaan. Rooneyn peliaika huippujoukkueita vastaan on ollut Big Samin alaisuudessa vähenemään päin viime aikoina. A

”Olen kanssanne tiettyyn pisteeseen saakka samaa mieltä siitä, että Rooneyllä on vaikeuksia parhaita vastustajia vastaan”, Allardyce kertoi The Goalin mukaan.

”Hän ei pelannut kovin hyvin ensimmäisellä puoliajalla Manchester Cityä vastaan. Ennen sitä hän oli loistavassa vireessä ja meillä on ollut hieman kapeutta keskikentällä viime aikoina.”


”Peluutamme yhä Tom Daviesia 19-vuotiaana. Ajamme myös sisään Beni Baningimeä 19-vuotiaana ja olemme ilman Gylfi Sigurdssonia.

Big Sam kertoo pelaajien peluuttamisen ja kokoonpanosta pois jättämisen olevan hänen osaltaan hyvin selkä ja helppo asia.

”Se on minulle hyvin yksinkertaista. Minä katson ottelua ja sitten on ottelun tilastot. Mikäli se mitä näen ja tilastot kertovat samaa, sitten teemme päätöksemme pelaajien suhteen.”

”Ja kun pelaajat eivät pelaa riittävän hyvin hän jää ulkopuolelle. Oli sitten kyseessä Wayne, Phil Jagielka tai Tom Davies.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom