Advertisement

Allardyce vahvistaa neuvottelut Arsenalin kanssa Walcottista

Evertonin manageri Sam Allardyce on vahvistanut seuran neuvottelevan Arsenalin kanssa laitahyökkääjän Theo Walcottin siirrosta Goodison Parkille. Everton olisi kiinnostunut hankkimaan 28-vuotiaan englantilaisen vakituisesti.

”Mikäli saamme tämän maaliin, olisin erittäin iloinen. Se ei tapahdu välittömästi, mutta neuvottelut ovat käynnissä”, Allardyce kertoi.

Big Samin mielestä Walcott olisi Evertonille hyvä lisä, joka toisi mukanaan paljon kaivattua maalintekovoimaa.


”Hän on tehnyt Arsenalille 100 maalia laitahyökkääjänä.”

”Hänen nopeutensa on vahvuus, joka meiltä tällä hetkellä puuttuu. Minusta kyky tehdä maaleja siihen päälle on erittäin tärkeää ja hän on vasta 28-vuotias.”

”Jos asiat voidaan ratkaista, niin hän olisi erinomainen lisä hyökkäyksellisestä näkökulmasta katsoen. En usko tässä olevan lainasopimuksen mahdollisuutta.”

Walcott on Arsenalin nykyisistä pelaajista pisimpään seuraa palvellut pelaaja. Hän on pysynyt uskollisena seuralle ja Wengerille pitkään, vaikka peliaika ei ole oikeastaan koskaan ollut joukkueen kärkipäässä. Nyt pelaaja on ilmoittanut kaipaavansa kuumeisesti lisää peliaikaa seurajoukkueessa, jotta voisi taistella pelipaikasta Englannin maajoukkueessa ensi kesän MM-kilpailuihin. Walcott siirtyi Arsenaliin Southamptonista viidellä miljoonalla punnalla vuonna 2006. Myös Southamptonin kerrotaan kipeästi haluavan entisen pelaajansa takaisin tammikuun aikana.