Advertisement
" "

Allardycen mielestä Evertonin pelaajarinki kaipaa kaventamista

Everton on hankkinut tammikuun siirtoikkunan aikana hyökkäyspäähänsä paljon kaivattua vahvistusta Cenk Tosunista sekä Theo Walcottista. Samalla joukkueen manageri Sam Allardyce kuitenkin myöntää joukkueen ringin olevan liian suurikokoinen ja tulee päästämään pelaajiaan lähtemään seurasta vielä tammikuun aikana. Tammikuussa hankittuun kaksikkoon on palanut rahaa lähes 50 miljoonaa pelkästään siirtosummiin ja seuraan on viime kauden alusta lähtien tullut peräti 14 uutta pelaajaa. Heihin seura on käyttänyt rahaa massiiviset 206 miljoonaa puntaa.

”Luulen joukkueen olevan liian suuri”, Allardyce kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Meillä on 33 pelaajaa tällä hetkellä ja minun näkökulmastani se tarkoittaa sitä, että tulemme pienentämään pelaajien määrää joukkueessa. Joukkueen koko on tärkeä minulle ja Evertonille.”

”Pelaajia tulee lähtemään, mutta emme vielä tiedä keitä nämä pelaajat ovat. Odotamme muiden seurojen tulevan ilmoittamaan kiinnostuksensa heistä. Uskon kuitenkin muutaman pelaajan lähtevän.”

Muun muassa kokenut laitapelaaja Aaron Lennonin on huhuttu olevan matkalla Newcastlen tai Burnleyn suuntaan. Tottanhamissa loistanut pelaaja ei ole Evertonissa päässyt pelaamaan aivan odotetusti, eikä hän myöskään ole onnistunut vakuuttamaan Allardyceä täysin kuuluakseen englantilaisen luottopelaajiin.