Allegrin mukaan VAR olisi pelastanut Ronaldon punaiselta kortilta

Cristiano Ronaldo koki kovia Mestarien liigan avausottelussa Valenciaa vastaan. Portugalilainen sai ottelun 29. minuutilla punaisen kortin, joka aiheellisuus on jakanut paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Juventuksen manageri Massimiliano Allegri on vakuuttunut siitä, että VAR olisi todistanut sen, ettei Ronaldo tehnyt mitään punaisen kortin arvoista. VAR ei ole kuitenkaan käytössä vielä tällä kaudella Mestarien liigassa.

Samasta syystä manageri uskoo, ettei Ronaldo tule saamaan tapauksesta pidempää pelikieltoa.

”Voin vain sanoa, että VAR olisi auttanut tuomaria tekemään oikean ratkaisun”, Allegri kertoi ottelun jälkeen.

”29. minuutilla pelaajan vajaalle joutuminen epäoikeutetusti tulleen punaisen kortin takia ei ole helppoa.”

”Se olisi voinut vaikeuttaa tilannettamme paljon, mutta nämä pelaajat ovat todella hyviä. He pelasivat hyvin niin kauan kuin heidän täytyi. 2-0 johtoon päästyämme puolustimme erittäin hyvin. He saivat aikaiseksi vain muutaman laukauksen, eivät mitään kovin spesiaalia.”