Advertisement

Alonso lähellä jatkosopimusta Chelseaan

Yksi Chelsean ehdottomista avainpelaajista tämän ja edellisen kauden ajan on ollut Marcos Alonso. 27-vuotias espanjalainen ravaa väsymättömästi vasenta laitaa ylös ja alas koko 90 minuuttisen ajan. Erityisesti mies tunnetaan hyökkäyskyvyistään. Tällä kaudella Valioliigassa on syntynyt yksi maali ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Viime kaudella hän iski peräti seitsemän maalia liigassa.

Alonsolla on sopimusta jäljellä kesään 2021 asti, mutta Chelsea on jo tarjonnut miehelle uutta sopimusta. Alonson mukaan hän nauttii olostaan seurassa, sopimusneuvottelut ovat edenneet hyvin ja saattavat päätyä maaliinkin jo lähitulevaisuudessa.

“Olen erittäin rauhallinen ja tyytyväinen Chelseassa, ja seuran täytyy olla myös minuun tyytyväinen koska vaikka minulla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä, he ovat tarjonneet minulle pidempää sopimusta”, Alonso kommentoi Sky Sportsin mukaan. “Me keskustelemme siitä ja neuvottelut ovat edenneet jo pitkälle. Mikäli kaikki menee hyvin, luulen että saan uuden sopimuksen kuun loppuun mennessä – ehkä jo tulevien päivien aikana.”

Alonso ei kommentoinut tulevan sopimuksen pituutta, sillä hänen isänsä johtaa neuvotteluita hänen puolestaan.

Parhaillaan Alonso on Espanjan maajoukkueen mukana valmistautumassa harjoitusotteluun Walesia sekä Kansojen liigan otteluun Englantia vastaan. Alonso teki debyyttinsä Espanjan maajoukkueessa maaliskuussa. Myös hänen isänsä ja isoisänsä ovat edustaneet Espanjan maajoukkuetta. Näin Alonsoista tuli ensimmäinen espanjalaisperhe, jossa on kolme sukupolvea maajoukkuemiehiä.