Advertisement

Ancelotti kiinnitti vanhan pelaajansa – Allan Evertoniin kolmen vuoden sopimuksella

Carlo Ancelotti on aloittanut joukkueen kasaamisen tulevalle Valioliigakaudelle. Italialaismanagerin tiedetään houkutelleen ex-pelaajaansa, James Rodriguezia, Goodison Parkille ja siirto näyttäkin olevan lähellä. Tänään Everton julkisti kuitenkin toisen Ancelottin ex-pelaajan hankinnasta, kun brasilialaiskeskikenttäpelaaja Allan laittoi nimensä alle sopimuspapereihin.

Napolissa viimeiset viisi vuotta palloillut Allan kirjoitti Sky Sportsin tietojen mukaan Evertonin kanssa kolmen vuoden mittaisen sopimuksen ja seurojen välillä liikkuu bonuksineen 28 miljoonaa euroa. 29-vuotias keskikenttä edusti Napolia viiden kauden ajan, joista Ancelottin alaisuudessa vierähti kaksi kautta.

Pelaaja iloitsi siirrostaan Everton TV:ssä ja kertoi Ancelottin vaikuttaneen hänen valintaansa:


”On todellinen nautinto allekirjoittaa sopimus Evertonin kanssa. Olen valtavan iloinen ollessani täällä. Toivon, että pelini toimii täällä niin kuin aikaisemmin urani aikana. Annan kontribuutioni yhdessä joukkuetovereideni kanssa, esitän kentällä parasta itseäni, jonka avulla voitamme tärkeitä otteluita ja asioita.”

“Tämä on seura, jolla on rikas historia Valioliigassa, omaa kunnianhimoa ja sen lisäksi professori Ancelotti on täällä. Hän on tehnyt kaikkensa saadakseni minut tänne.”

”Seuran koko sekä managerin nimi tarkoittaa sitä, ettet mietin kahdesti lähtöä Evertoniin.”

Allan pelasi Napoli-paidassa Serie A:ta yhteensä 262 ottelun verran. Maalipuiden väliin hän osui 12 kertaa, jonka lisäksi hän tarjoili 27 maaliin johtanutta syöttöä. Allanin vahvuudet ovat keskikentän tasapainottamisessa ja dynaamisessa pelityylissä.