Advertisement

Ancelotti sai toiveensa läpi kesän siirtomarkkinoilla – asettaa tulevan kauden tavoitteet ”vähintään europelipaikoille”

Everton ilotteli siirtomarkkinoilla edellisen viikon aikana, kun James Rodriguez, Allan sekä Abdoulaye Doucoure siirtyivät Goodison Parkille. Seuran italialaismanageri Carlo Ancelottille luvattiin muutama iso pelaajasiirto, kun hän allekirjoitti sopimuksen Evertonin kanssa.

Ancelotti sai kesällä haluamansa siirtomarkkinoilta huolimatta koronan aiheuttamasta päänvaivasta seuran taloudelle. Nyt seura vaatiikin tuloksia ja Ancelottin kommenteista päätellen hän on niitä valmis antamaan. 61-vuotias manageri shokeerasikin monia kertoessaan mestaruuden olevan tavoitteena, mutta tarkensi kuitenkin minimitavoitteeksi europelipaikkoihin oikeuttavan sijoituksen sarjassa.

”Halusin kilpailukykyisen pelaajamateriaalin ja nyt sain sen. On normaalia, että minun täytyy ottaa enemmän vastuuta ja tuoda tämä joukkue mukaan taisteluun mestaruudesta.”


“Minun täytyy olla rehellinen. Pelaajamateriaalimme on hyvä minun mielestäni. Pääsimme tavoitteisiimme siirtomarkkinoilla, mikä tuo lisäpaineita suoriutua. Mutta se on todellakin normaalia sekä reilua.”

“Teimme uskomattoman hyvää työtä hankintojemme suhteen. Olen todella tyytyväinen ja pyrimme tosissaan taistelemaan Valioliigan ensimmäisestä sijasta”

”On täysin selvää, että meillä on kunnianhimoa taistella siitä ja uskon meidän mahdollisuuksiimme. Joten tavoite on selvä, että meidän täytyy vähintään taistella europeleihin oikeuttavista sijoituksista.”

Ancelotti joutuu heti vaativaan testiin uusien pelaajiensa kanssa, kun avauskierroksella vastaan asettuu Tottenham. Tottenham Hotspur Stadiumilla pelattava ottelu alkaa sunnuntaina klo 18:30 Suomen aikaa.