Advertisement

Andreas Pereira optimistinen Manchester United paluusta

Manchester Unitedista Granadassa lainalla oleva 21-vuotias Andreas Pereiran ensikauden tähtäimessä on paluu punapaitoihin.

Pereira on esittänyt pirteitä otteita La Ligan Granadassa vaikean Man United kauden jälkeen. Louis van Gaalin alaisuudessa brasilialainen ei onnistunut murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon, ja esiintymiset jäi ainostaan viiteen kertaan.

”Toivottavasti pääsen takaisin ensi kaudella, ja pääsen näyttämään kannattajille ja kaikille Unitedissa olevani valmis.”

Granadan huonosta yleisvireestä huolimatta Pereira on onnistunut energisiin esiintymisiin. Granadassa Pereira on saanut täyden vastuun ja on esiintynyt 28 kertaa, sekä tehnyt neljä maalia. Granada kamppailee tällä hetkellä putoamista vastaan ja löytyy sarjataulukosta toiseksi viimeisenä.

”On unelmani pelata Unitedissa täysaikaisesti. Se on aina ollut unelmani mutta nyt olen Granadassa ja minun pitää keskittyä, jotta pääsemme pois tästä tilanteesta. Unelmani tulee aina olemaan siellä, ja ensi kaudella tulen tappelemaan siitä.”

”Rui Faria [avustaja Man Unitedissa] lähettää minulle aika ajoin viestejä kysyäkseen kuinka minulla täällä menee. Hän otti yhteyttä minuun tehdessäni hyvän maalin ja olen iloinen, että minulle annetaan tunnustusta tehdessäni hyviä asioita, sekä tiedän heidän seuraavan minua.”

”Toivottavasti pääsen takaisin ensi kaudella, ja pääsen näyttämään kannattajille ja kaikille Unitedissa olevani valmis.”