Advertisement
" "

Anthony Knockaertin komea laukaus Valioliigan maaliskuun maali

Brighton & Hove Albionin laituri Anthony Knockaertin voittomaali 9. maaliskuuta pelatussa ottelussa Crystal Palacea vastaan on valittu Valioliigan maaliskuun hienoimmaksi maaliksi. Palkinto on ensimmäinen laatuaan Knockaertin uralla.

Knockaert sai Palace-ottelun toisella puoliajalla 1-1 -tilanteessa pitkän ristipallon oikeaan laitaan Dale Stephensiltä. Hän otti pallon haltuun, leikkasi keskelle ja laukoi hieman rangaistualueen ulkopuolelta kierteisen pallon tolpan kautta takayläkulmaan.

Ranskalainen itse sanoo maalin olevan yksi hänen hienoimmistaan. Erityisen makeaksi osuman tekee se, että se oli voittomaali Brightonin kiihkeintä kilpakumppania Crystal Palacea vastaan.

“Se oli luultavasti yksi parhaista tekemistäni maaleista”, Knockaert totesi Valioliigan verkkosivuilla. “Muistan yhden Huddersfieldia vastaan, joka oli kuin skorpionipotku, mutta pidän tästä enemmän koska se tuli Valioliigassa ja vieläpä derbyssä Crystal Palacea vastaan.”

Knockaertin maali oli hienon lisäksi erityisen tärkeä. Sillä Brighton saavutti toisen peräkkäisen voiton ja nousi kiihkeässä putoamistaistelussa sijalle 15. Eroa viivan alapuolella olevaan Cardiffiin on nyt viisi pistettä. Brighton on kuitenkin pelannut yhden ottelun vähemmän.

Seuraavaksi Brighton kohtaa Valioliigassa huomenna Bournemouthin, joka on heitä viisi pistettä edellä, mutta ei ole voittanut kolmeen edelliseen otteluun.

Knockaertin tyylikästä voittomaalia voi ihastella alla olevasta videosta: