Advertisement

Anthony Martial tervehtynyt pelikuntoon – Unitedin sairastuvalla silti tungosta

Kuva: TT, Robbie Stephenson

Manchester Unitedin ranskalaishyökkääjä Anthony Martial on toipunut loukkaantumisestaan ja pystyy pelaamaan lauantaina Leicesteriä vastaan.

Martial loukkaantui Crystal Palacea vastaan pelatussa ottelussa kolme viikkoa sitten ja oli sivussa Unitedin kohdatessa Southamptonin ennen maaottelutaukoa.

Samaisessa Palace-ottelussa loukkaantui myös Luke Shaw, joka on toipumassa pelikuntoon. Vasempana laitapuolustajana viihtyvälle Shawlle lauantain ottelu saattaa tulla kuitenkin vielä liian aikaisin.

Maaottelutauon aikana sairastuvalle ajautuivat myös Aaron Wan-Bissaka, Paul Pogba sekä Jesse Lingard.

Tästä kolmikosta Lingard on todennäköisesti ainoa, joka pystyy pelaamaan lauantain Leicester-ottelussa.

Lingard poistui Englannin maajoukkueeen vahvuudesta kesken kaiken sairauden vuoksi, mutta hänen uskotaan olevan kunnossa viikonloppuna.

Wan-Bissaka joutui jättämään selkävaivojen vuoksi ensimmäisen maajoukkuekomennuksensa väliin eikä hänen uskota pelaavan lauantaina.

Todennäköisesti sivussa Leicesteriä vastaan on myös joukkueen kirkkain tähti Paul Pogba, joka joutui jättäytymään sivuun Ranskan EM-karsintaotteluista nilkkavamman vuoksi.

Sairastuvalla ovat myös pitkäaikaispotilaat Diogo Dalot, Eric Bailly sekä Timothy Fosu-Mensah.

Valioliigassa kahdeksantena oleva Manchester United kohtaa lauantaina kotikentällään sarjanelosen Leicesterin, joka ei ole kärsinyt tällä kaudella vielä tappiota.