Advertisement
" "

Anthony Martial toivoo OGS:lle jatkoa – “Olemme todella iloisia, että saimme hänet tänne”

Manchester Unitedin ranskalaishyökkääjä Anthony Martial toivoo Ole Gunnar Solskjaerin jatkavan seuran peräsimessä myös kuluvan kauden päätyttyä.

Pelaajaurallaan pitkään manchesterilaisjoukkuetta edustanut Solskjaer nimitettiin joulukuussa seuran väliaikaismanageriksi, kun Jose Mourinho sai potkut.

Norjalaisluotsin on tarkoitus palata kauden päätteksi Moldeen, joka antoi hänelle mahdollisuuden unelmapestiinsä, mutta hyvät tulokset ovat johtaneet spekulaatioihin siitä, nimitetäänkö Solskjaer Unitedin vakituiseksi manageriksi.

United on voittanut ex-hyökkääjänsä alaisuudessa kymmenen peliä yhdestätoista, ja norjalainen on noussut vedonlyöntiyhtiöiden suosikiksi seuran ensi kauden manageriksi.

Moni United-pelaaja on jo aiemmin hehkuttanut Solskjaerin työtä, ja maanantaina listalle lisättiin Martialin nimi, joka kertoi halustaan jatkaa työntekoa norjalaisen alaisuudessa.

“Asiat menevät todella hyvin tällä hetkellä. Olemme todella iloisia, että saimme hänet tänne, Martial sanoi.

“Toivon, että voimme jatkaa hänen kanssaan, mutta lopullinen päätös ei ole meidän. Mutta olemme iloisia siitä, että hän on tällä hetkellä kanssamme.”

Solskjaerin alaisuudessa United on pelannut huomattavasti hyökkäyspainotteisempaa peliä, kuin mitä se pelasi Mourinhon alaisuudessa. Se on näkynyt myös tuloksissa.

“Meillä on valmentaja, jolla on erilaiset aikomukset ja erilainen lähestymistapa, Martial jatkoi.

“Ehkäpä meidän on helpompaa pelata tällä tyylillä edelliseen tyyliin verrattuna. Olemme suoriutuneet hyvin, ja toivomme, että voimme jatkaa menestystä.