Advertisement

Anthony Martialille viiden vuoden jatkosopimus

Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martial on allekirjoittanut seuran kanssa uuden viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää ranskalaisen seurassa kesään 2024 asti. Sopimukseen sisältyy myös yhden vuoden mittainen jatko-optio. Manchester United tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Lehtitietojen mukaan 23-vuotias Martial ansaitsee uuden sopimuksen myötä noin 250 tuhatta puntaa viikossa. Aiemmin tällä kaudella Manchester United oli käyttänyt Martialin sopimuksessa olleen vuoden mittaisen option, joka jatkoi hänen sopimustaan 2020 asti. Nyt seura saa kuitenkin lisää turvaa rakentaa 23-vuotiaan hyökkääjän varaan. Sopimus on hyvä uutinen molemmille osapuolille, sillä neuvottelut sopimuksesta olivat jatkuneet jo kuukausien ajan.

”Rakastan aikaani tässä seurassa”, Martial totesi Unitedin verkkosivuilla. ”Siitä lähtien kun liityin olen saanut tuntea itseni osaksi Unitedin perhettä ja olen nöyrästi kiitollinen lämmöstä ja rakkaudesta, jolla fanimme kannattavat meitä.”

Martial on tehnyt tämän kauden Valioliigassa 18 ottelussa kahdeksan maalia. Ole Gunnar Solskjaerin tultua manageriksi hän on ollut usein avauksen hyökkäyskolmikossa Marcus Rashfordin sekä Jesse Lingardin kanssa.

”Anthony on yksi niistä luonnollisen lahjakkaista pelaajista, joiden kanssa jokainen valmentaja rakastaa työskennellä”, Solskjaer kommentoi. ”Nuoreksi mieheksi hänellä on hyvät aivot jalkapalloon, joka yhdessä hänen huimien taitojensa kanssa tekee hänestä pelaajan jolla on jännittävä tulevaisuus edessään.”