Advertisement

Antonio Conte: Ross Barkley loistava tulevaisuudenlupaus Chelsealle

Chelsea on hyvin lähellä tammikuun ensimmäistä hankintaansa. Evertonin Ross Barkley on saapumassa seuraan. Chelsean manageri Antonio Conte myöntää seuran käyvän neuvotteluita pelaajasta Evertonin kanssa. Sky Sportsin tietojen mukaan Barkley olisi käynyt torstaina lontoolaisjoukkueen lääkärintarkastuksessa ja siirron oletetaan tapahtuvan pian.

Barkley on ollut alkukauden sivussa vakavan takareisivamman takia. Chelsea oli lähellä pelaajan hankkimista jo kesän siirtoikkunan aikana 35 miljoonalla punnalla, mutta kauppa kariutui lopulta.

Conte uskoo Barkleyn olevan joukkueelle tärkeä pelaaja tulevaisuutta ajatellen.

”Puhumme nyt nuoresta englantilaisesta pelaajasta. Hän olisi todella hyvä lupaus Chelsealle.”

”Luulen seuran päättäneen hänen olevan hyvä sijoitus. Tämä on hyvä mahdollisuus saada hänet. Hän on todellakin lupaava pelaaja.”

”Hän on erittäin nuori ja hänellä on paljon tilaa kehittyä. Hän on fyysisesti erittäin vahva ja teknisesti hyvä.”

Conte kertoi odottavansa mahdollisuutta päästä työskentelemään pelaajan kanssa, mutta tiedostaa pelaajaa pitkään vaivanneesta loukkaantumisesta toipumisen vaativan edelleen aikaa.

”Hän on hyvä tulevaisuuden lupaus. Samalla on tärkeää kuitenkin ymmärtää, että mikäli hän tekee sopimuksen seuran kanssa, hänen pitää edelleen toipua loukkaantumisestaan.”

Barkley loukkaantui viime vuoden toukokuussa, eikä ole pelannut jalkapalloa peräti seitsemään kuukauteen.