Advertisement

Argentiinalaistähden mukaan Messin hankkiminen Cityyn olisi monimutkaista

Vahvojen huhujen mukaan Manchester City olisi kiinnostunut hankkimaan Lionel Messin Barcelonasta. Messillä on sopimuksestaan viimeinen kausi menossa ja pelaaja on tammikuussa vapaa tekemään esisopimuksen minkä tahansa seuran kanssa hän haluaa. Messin ja Barcelonan välisten sopimusneuvotteluiden on kerrottu olevan tällä hetkellä jäissä. City on ilmoittanut olevansa valmis tarjoamaan Messistä Barcelonalle jopa 400 miljoonaa euroa, mikäli se saa argentiinalaisen seuraansa jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Messin hyvä ystävä, Manchester Cityssä jo pelaava Sergio Agüero haluaisi saada poikansa kummisedän Etihadille. Agüero uskoo Messin tuomisen Cityyn olevan hyvin monimutkaista, eikä usko ystävänsä saapuvan seuraan ainakaan toistaiseksi.

”Raha ei ole ongelma siirron kanssa” Agüero kertoo TyC Sportille.

”Messi, aivan kuten Ronaldokin ovat nykyisten seurojensa symboleita ja heille olisi hyvin vaikea lähteä seurasta” argentiinalainen jatkaa.

”Haluisin todella saada Leon joukkueeseeni, mutta luulen sen olevan aika monimutkaista”

Messi on ollut todella vahvassa vireessä kuluvalla kaudella. Hän on tehnyt 11 ottelussa 14 maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä Barcelonalle. Maajoukkueessa Messi teki juuri viimeisessä karsintaottelussa hattutempun vierasottelussa Ecuadoria vastaan. Messin maalit sinetöivät voiton, jolla Argentiina varmisti pääsynsä ensi kesän MM-Kilpailuihin Venäjälle.

Agüero otti kantaa myös vapaapäiväänsä, joka johti pelaajan loukkaantumiseen kolarissa Amsterdamissa.

”Kun Manchester Cityn pelaajilla on vapaapäivä, useat matkustavat viettämään sitä Lontooseen. Toiset lähtevät Espanjaan.” Agüero kertoo.

”Minä olen onnekas ja tunnen Maluman agentin, joka kutsui minut konserttiin Amsterdamiin. Minulla oli lähes kahden päivän vapaa ja kolari sattui matkalla lentokentälle” Argentiinalainen jatkaa.

Agüero on päässyt jo aloittamaan harjoittelun, joten hänet nähtäneen takaisin pelikentillä ennakoitua aikaisemmin. Tulevan viikonlopun ottelussa Stokea vastaan hän ei kuitenkaan todennäköisesti ole joukkueen kokoonpanossa.