Argentiinan vaikeudet Copa Americassa jatkuivat – Päättyykö kisat jo alkulohkoon?

Lionel Messin tähdittämä Argentiina on kahden ottelukierroksen jälkeen yhä ilman voittoa Copa Americassa. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa Argentiina joutui tyytymään pistejakoon Paraguayta vastaan.

Itseasiassa Argentiina voi olla jopa tyytyväinen 1-1 -tasapeliin, sillä toinen peräkkäinen tappio ja jatkopaikan lipuaminen käsistä oli erittäin lähellä.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla nähtiin yksi maali. Valioliigaseura Newcastlea edustava Miguel Almiron tarjoili avausjakson lopussa nappisyötön maalin eteen Richard Sanchezille, joka laukoi Paraguayn taukojohtoon.

Argentiina pelasi avausjaksolla todella surkeasti, mutta piristyi toiselle puoliajalle. Heti toisen puoliajan alkuun Lautaro Martinez kolisutteli Paraguay-maalin ylärimaa ja vain hetkeä myöhemmin pallo vietiin käsivirheen seurauksena 11-metriin. Argentiinan sydän – Lionel Messi – asteli pallon taakse ja viimeisteli tarkalla laukauksella elintärkeän tasoitusmaalin.

Viisi minuuttia tasoitusmaalin jälkeen Argentiina-toppari Nicolas Otamendi hölmöili omalla rankkarialueella ja Paraguay sai mahdollisuuden rangaistuspotkusta siirtyä jälleen johtoon. Derlis Gonzalezin heppoinen laukaus päätyi kuitenkin oikeaan suuntaan aavistaneen Argentiina-vahti Franco Armanin käsiin, eikä tilanne tulostaululla muuttunut.

Ottelun loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua, jossa kumpikaan joukkue ei hakenut aktiivisesti voittomaalia, vaan tyytyi pääasiassa välttelemään vain virheitä.

B-lohkon toisessa ottelussa Kolumbia kaatoi Qatarin Duvan Zapatan viime hetken maalilla lukemin 1-0. Näin ollen pistetilinsä aukaissut Argentiina jatkaa edelleen lohkon jumbopaikalla ja on pakkovoiton edessä lohkovaiheen päätöskierroksen ottelussa Qataria vastaan. B-lohkon päätöskierroksen ottelut pelataan sunnuntaina kello 22 alkaen.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!