Arnautovicin mielestä tappiota Wolvesille on mahdotonta hyväksyä

West Hamin kausi on toistaiseksi ollut todella suuri pettymys. Neljästä ottelusta se on hävinnyt kaikki maalieron ollessa peräti -8. Joukkue on onnistunut tekemään vain kaksi maalia ja se on päästänyt jo 10 maalia tässä vaiheessa. Viimeisin tappio tuli eilen kotikentällä Wolverhamptonia vastaan 0-1. Ottelun jälkeen joukkueen hyökkääjä Marko Arnautovic kertoi, että tappiota Wolvesille on mahdotonta hyväksyä. West Ham on viimeksi hävinnyt kauden alussa neljä ottelu putkeen Avram Grantin aikana kaudella 2010-11, jolloin seura putosi kauden päätteeksi Valioliigasta.

”On vaikea puhua tällaisen ottelun jälkeen. He dominoivat ensimmäisellä puoliajalla”, Arnautovic kertoi ottelun jälkeen

”Tulimme peliin paremmin mukaan toisella puoliajalla ja saimme luotua paikkoja. Meillä oli parempi pallonhallinta, mutta loppujen lopuksi tällaisia tuloksia ei voi tulla.”

”Tämä on jalkapalloa, mutta tämä on hyvin vaikea tilanne.”

”Meidän on saatava itseluottamus pian takaisin, jotta saamme tilanteen käännettyä. Kaikki uskovat toisiin, mutta tätä on mahdoton hyväksyä. Meidän on tultava tästä pettymyksestä takaisin mahdollisimman pian.”

”Meillä on nyt maaottelutauko ja meidän on yritettävä harjoitella mahdollisimman kovaa ja tulla takaisin pelaamaan seuraavaa otteluamme.”

West Hamin puolustukseksi on sanottava, että vaikka Wolves onkin sarjanousija, se on ehdottomasti todella kovatasoinen joukkue.